אני מאמין - קרליבך, איזה מקצב זה?

• הוסף לסימניות
זה

קבצים מצורפים

• Symphony Chuppah on The Par - Feat. Child Soloist Shulem Saal & The Shira Choir.mp3
    4.1 MB · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
3/4

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השיר לא מתחיל בפעימה הראשונה
אלא בשלישית אתה סופר 1, 2 ואז...
אולי זה מה שבלבל

• הוסף לסימניות
בדיוק ראיתי את הסרטון של ההקלטה שהעלית
תסתכל על התנועות של המנצח
ותיכנס לעניין

• הוסף לסימניות
הנה זה

קבצים מצורפים

• Symphony-Chuppah-on-The-Par-Feat.-Child-Soloist-Shulem-Saal-The-Shira-Choir.mp4
    14.5 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
הבנתי בערך את העניין,
בשיר של יהודה גרין יש מקצב אז יותר קל להבין

קבצים מצורפים

• 03_mi_sheasa.mp3
    4.8 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
pa50
-כן, הוא עדיין קיים...;)
האורגן שהיה לי לפני הpa500 :rolleyes:
התחלתי עם אורגן עם קלידים קטנים
לאחר מכן אבי שיחי' קנה לי אורגן של קסיו
לאחר מכן לבר מצווה e413 ימהה
ולאחר שזכיתי בכיתה ח' מקום ראשון בחידון חנוכה את הpa50
היו קצת בעיות זה היה מיד שניה והוא אמר שזה חדש ובסוף קיבלנו חדש והא עשה בעיות והחליפו לנו אותו בחנות
ומכרנו אותו ואז pa500
ולפני כשנה סוף סוף את הpa900 :p

• הוסף לסימניות
יש לי אותו מעל 10 שנים...
זה לא ה-sd ככה שאין מקצבים מעודכנים,
אבל בינתיים מסתפקים במועט :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה