אני מאמין :(
הודיה יצחק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 3/5/21 הוסף לסימניות #2 מדהים!
נאר לערנען משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים יוצרי ai 3/5/21 הוסף לסימניות #3 מרטיט.
-אפרת- משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי יוצרי ai 3/5/21 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י נאר לערנען: מרטיט. לחצ/י כדי להרחיב... המילה הראשונה שעלתה לי...
לייבלה עיצוב שמדבר משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי יוצרי ai 3/5/21 הוסף לסימניות #7 ריגשת
EPaP מנהלת בפמ"ג מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • 3/5/21 הוסף לסימניות #8 מרגש!
נ נשר גרף משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 4/5/21 הוסף לסימניות #9 וואו מצמרר אגב, במבט ראשון הייתי בטוח שזה ביצוע של @meir rosh ליגה!
Yael T משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 5/5/21 הוסף לסימניות #11 ואוו פשוט ואוו! אמיתי ממש! רק להאמין - מרטיט!!
ה הופ! משתמש מקצוען איור מקצועי • 5/5/21 הוסף לסימניות #12 מצמרר... מרגיש הכי חזק שיש! תמשיכו לחזק...!
ד דדד משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 9/5/21 הוסף לסימניות #13 וואו. כמה חוזק ואמונה בציור אחד, אין מילים. תודה!
Y YAKOV COHEN משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 9/5/21 הוסף לסימניות #14 ממש מעורר את הרגש לכל מה שקרה שם... ביצוע ממש יפה!! נערך לאחרונה ב: 9/5/21
Y YAKOV COHEN משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 9/5/21 הוסף לסימניות #15 . נערך לאחרונה ב: 9/5/21
ש ~שפרה~ משתמש סופר מקצוען מנהל קבוצה עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 18/5/21 הוסף לסימניות #16 דמעות בעיניים