דרוש מידע אני מבקש לקנות מצבר לשבת. יש למישהו אחד כאן ניסיון? רעיון?

• הוסף לסימניות
אני מבקש לקנות מצברים לתפעול המקררים + מזגנים + אור בשבת.
יש לי קרובים שקנו מצברים יד שניה לכל הבית באיזור 15,000 ש"ח לכל הערכה וזה עוד יד שניה.
ניסיתי לברר בחנות באינטרנט אמרו לי שבשביל 15 אמפר לכל השבת יכולים להציע לי מצבר עם מאה ומשהו אמפר באלף ומשהו ש"ח לא כולל הממיר ושאר הערכה.
אין לי שום ידע בחשמל ובמצברים.
אשמח לקבל המלצות.
ויש לי כבר כמה שאלות:
א. למה לקרובים שלי זה עולה 15000 ולי רק 1000
ב. מה אומר מצבר שמכיל 140 אמפר ביחס ל15 אמפר עבור 48 שעות?
האם זה נמדד לפי שעות? כל שעה אמפר? או לפי מה זה נמדד?
ג. מה העלות הנורמלית במצברים?
ד. מה הסיכונים שאני צריך לברר בקשר למכשירי חשמל להפעיל אותם עם מצברים כאלה ואחרים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לנו מצברים, לא מתמצאת בפרטים תוכלו לפנות יותר מאוחר בפרטי, בעלי ישמח לעזור.

• הוסף לסימניות
פניתי

• הוסף לסימניות
לא יודע מה הציעו לך בכל מקרה אין סיכוי בעולם שזה עולה אלף שקל.

לי יש מצבר של 'מאירי שבת', 15,000 וואט, ביחד עם ממיר/מטען זה עלה פחות מ 14 אלף ש"ח - חדש!
(לפעמים צריך ממיר יותר חזק. המחיר לא כולל התקנה)
הכמות הזו נותנת לי תאורה, מקרר וכו' חופשי לגמרי - אני כלל לא מחשבן.
בתוספת מזגן כ"ס אחד שאותו אני מדליק בערך 10-12 שעות.
מעולם לא היה בעיות כבר כמה שנים.

גם יומים חג הכל הלך חלק כולל מזגן - אך כמובן שצריך לחשבן יותר.

צריך להבין: מצבר זה כמו כוס עם מים, אתה יכול לשתות בבת אחת או למצוץ עם קש לאט לאט.
אתה יכול להשתמש עם המצבר לפלורוסנט אחד (18W) שידלק חודש רצוף, או 2 מזגנים שיגמרו את המצבר תוך פחות מיום.
הוספה קטנה: מכיון שהממיר המצוי מוגבל ביכולת ההמרה שלו, יש איזה מגבלה כמה חשמל תוכל להשתמש בבת אחת, אבל בשביל שימוש סביר של בית -אפי' כמה מזגנים -אפשר לקבל ממיר מתאים.

• הוסף לסימניות
לא יודע מה הציעו לך בכל מקרה אין סיכוי בעולם שזה עולה אלף שקל.
איפה בעצם מונחת כאן הטעות?
כלומר איזה נקודה כאן יש שהם לא אמרו לי?
אולי המערכת מסביב עולה בס"ה עוד 10000? אולי משהו אחר?

• הוסף לסימניות
באיזה מחירים הוא עושה את זה?

• הוסף לסימניות
@משה sites מי שהציע לי ב1000 ש"ח לא מבין מה אתה צריך.

ככל ואתה צריך גם למזגנים לא תצא בפחות מ20.000, המחיר תלוי בכמות המצברים שאתה צריך לפי השימוש, בנוסף כמה ימי שימוש אתה צורך, כלומר במידה ותקנה לפי צרכים של שבת אחת זה יעלה זול יותר אבל בראש השנה ביום השני לא יהיה לך כבר חשמל, ואני כבר לא מדבר על מקרים בודדים שיש שלושה ימים חג ברצף.

למיטב ידיעתי יש שלושה אנשים שמתעסקים עם זה עבור הצרכים האלו

היינריך 035740994 0556780689 (הנייד והטלפון זה אבא ובן)

מאירי שבת (רוטמן)

יש עוד אחד שלישי מאוד מוצלח אני כרגע לא זוכר את השם, בעבר שמעתי שהוא נותן גם אפשרות לטעינה מהשמש בנוסף לממיר מה שמוזיל חשמל כל השבוע, אם זה חשוב אני יברר את שמו ופרטי יצירת קשר

• הוסף לסימניות
לנו היה מצבר,
ממליצה להתייעץ עם היינריך 03-5740994
אדם הגון מאד שמתעסק כבר שנים במצברים.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי שליש משלמים בהתחלה את השאר בתשלומים

• הוסף לסימניות
ב. מה אומר מצבר שמכיל 140 אמפר ביחס ל15 אמפר עבור 48 שעות?
אם זה מצבר של 12 וולט זה יוצא בערך 7.5 אמפר אחרי המרה ל20 וולט. אם זה מצבר של 24 וולט אמור לצאת בערך 15 אמפר. מזגן 1 כוח סוס לוקח בערך 3 אמפר כך שזה ידלק שעתיים פלוס או 5 שעות .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אז לפי החישוב שלכם צריך מצבר של 24 וולט עם 1500 אמפר או קצת פחות מזה.
אם כך אז באמת החנות ההיא אמרו לי משהו מאוד לא נכון.

• הוסף לסימניות
אמפר בד"כ מדובר על אמפר שעה בתרגום לחשמל רגיל זה בערך 220 וואט. שעה למצבר זה תלוי ברמת המתח של המצבר כמו שכתבתי.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון אז לפי החישוב שלכם צריך מצבר של 24 וולט עם 1500 אמפר או קצת פחות מזה.
אם כך אז באמת החנות ההיא אמרו לי משהו מאוד לא נכון.
אכן בעבר גם רציתי לקנות מצבר בררתי בכמה חברות סיכוי קלוש להשיג מחיר יותר זול ממה שהיינריך ואחרים מציעים.

• הוסף לסימניות
אמפר בד"כ מדובר על אמפר שעה בתרגום לחשמל רגיל זה בערך 220 וואט. שעה למצבר זה תלוי ברמת המתח של המצבר כמו שכתבתי.
אז למה לא מספיק 15X48 שעות = 720 בלבד.

• הוסף לסימניות
אני לא מומחה עד כדי כך אבל איך ששמעתי אמפר זה בערך מכפלה של המתח אם המתח הוא 220 וולט כמו בחשמל ביתי רגיל אמפר יחושב כ 220 וואט(קוטש זה 1000 וואט לשעה )במצבר מחשבים לפי המתח שלו אם הוא 12 וולט אז אמפר הוא 12 וואט .

• הוסף לסימניות
החישוב הוא 15*220*48 = 160000 וואט
15 אמפר, שכל אמפר זה 220 וואט, וזה אומר 3300 וואט לשעה.
כפול 48 שעות בערך 160 קילוואט

• הוסף לסימניות
זה בערך יוצא החישוב הנ"ל של בערך 720 (פלוס מינוס) אמפר

• הוסף לסימניות
עדיף מצבר קצת יותר גדול שיספיק ברווח גם ליומיים של ר"ה,
השנה יש גם שביעי של פסח יומיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה