עזרה אני מדפיס בדפוס ואז הולך עם זה לכריכייה?

• הוסף לסימניות
אני צריך להדפיס ספרים בכריכה קשה. אז מה בעצם אני מקבל מהדפוס, ספרים בלי כריכה בתוך קרטונים? והולך עם זה לכריכייה שיכרכו לי אותם?

ואילו כריכיות יש בבעלות שומרי מצוות?

• הוסף לסימניות
לפעמים ניתן לחסוך עלויות בכך שמדפיסים את פנים הספר בדפוס אחד ואחרי זה משנעים הספרים לכריכייה.
אבל כיום:
בדרך כלל
הדפוסים עושים את כל השירות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זה במקומי? בארצינו הקטנה לא כ"כ מסובך להדפיס בעיר יותר מרוחקת, השאלה היא מה כמות הספרים והאם שווה לך לשלם על הובלה

• הוסף לסימניות
זהו, שבמקומי יש דפוס שלא מוכן להתעסק בכריכה וכריכיה שלא מוכנה להתעסק בדפוס. אז חשבתי אולי זו הזדמנות

אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות.
לא נראה לי שכדאי לך להתעסק עם זה לבד
תשלח לדפוס גדול נורמלי שיש לידו כריכיה
הרי עם זה 1000 ספרים תצטרך בשביל זה משאית

• הוסף לסימניות
מה זה במקומי? בארצינו הקטנה לא כ"כ מסובך להדפיס בעיר יותר מרוחקת, השאלה היא מה כמות הספרים והאם שווה לך לשלם על הובלה
לא נראה לי שכדאי לך להתעסק עם זה לבד
תשלח לדפוס גדול נורמלי שיש לידו כריכיה
הרי עם זה 1000 ספרים תצטרך בשביל זה משאית
ויש לכם המלצה על דפוס כזה?

• הוסף לסימניות
דפוס העיר העתיקה למשל דפוס מצוין
ויש עוד....
אולי כדאי לך ללכת למפיק דפוס

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה