דרוש מידע אני מהיחידים שהעימוד החדש של ההודעות בפרוג לא נח בעליל?

• הוסף לסימניות
העיצוב החדש גורם למשתמשים להיכנס רק למה שהם צריכים
מונע בזבוז זמן, התמכרות, והפורום נקי

• הוסף לסימניות
הישן והטוב...

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא
איפה יש את התצוגת רשימה ?
בראש רשימת האשכולות,
1733955509628.png

• הוסף לסימניות
עניין של הרגל
העיצוב שמתאים בול ל2025
גם אני ברגע הראשון לא הבנתי למה זה יותר נוח אבל תכלס זה יותר חדיש

• הוסף לסימניות
@הרוכש דירה ברמה ד' עכשיו אחרי שאתה מכיר את האופציה לשנות חזרה לעיצוב הקודם תישאר עם העיצוב החדש עוד כמה ימים, ותראה שתתרגל,
אני כבר שכחתי מהעיצוב הישן

• הוסף לסימניות
החדש הרבה יותר חדשני. זה ברור.
החיסרון היחיד והענק שלו זה כמות הפוסטים שאפשר לראות בו זמנית (בלי לפתוח)

• הוסף לסימניות
גם לי לא היה נוח רק עשיו הבנתי איך לשנות לתצוגה הישנה והאהובה עלי.

• הוסף לסימניות
עניין של הרגל
העיצוב שמתאים בול ל2025
גם אני ברגע הראשון לא הבנתי למה זה יותר נוח אבל תכלס זה יותר חדיש
חדיש השאלה אם גם נוח. מי שאוהב את זה מצויין, מי שמנסה להתרגל - לא נוח לו אבל, זה נראה מגניב אז הוא מתרגל.
להתרגל זה לא אומר שזה באמת יותר נוח. כמו שמתרגלים לכל מיני שינוים בחיים שלו נוחים בהתחלה מציק אחרי זה ( תלוי כמה לא נוח) 'מתרגלים'. אפשר גם להתרגל להיות עם האתר בשחור לבן. ולהשתמש בגרסה שלו מלפני 3 שנים ולהתרגל - גם אז היה הרבה פונקציות שאפשר 'להתרגל'.
זה כרגע התוצאות של הסקר:
1733995036853.png

• הוסף לסימניות
כנל
ואני אחת שאוהבת שינויים
נתתי לזה צ'אנס איזה שבוע אבל זה ממש לא נוח וצריך לגלול הרבה..
חזרתי לישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה