אני מוכרת כלי טאפוור

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בירושלים
והשבוע מבצע 30% הנחה על הרבה עמודים שווים מהקטלוג!!

• הוסף לסימניות
אפשר לראות קטלוג, ועל מה ההנחות?

• הוסף לסימניות
מענין אותי מאד מאד
אפשר לראות את הקטלוג ואת המבצעים?

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניינים המבצעים.
אם יש לי כלי טפואר ישן שצריך תיקון, קיבלתי לחתונה ואני לא יודעת אצל מי קנו, אצל מי אפשר לתת לתיקון/החלפה?
באשדוד

• הוסף לסימניות
שלחתי לכל המעונינות הודעה באישי

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה קטלוג

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם קטלוג

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה בבקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1177373:
גם אותי מעניינים המבצעים.
אם יש לי כלי טפואר ישן שצריך תיקון, קיבלתי לחתונה ואני לא יודעת אצל מי קנו, אצל מי אפשר לתת לתיקון/החלפה?
באשדוד
רוצה גם לראות את המבצעים וגם מצטרפת לשאלה, למי פונים לתיקון כלי טפואר ישן?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל קטלוג
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני רוצה קטלוג:)
למה לא לעלות לכאן? יהיה לך קל יותר

• הוסף לסימניות
היא לא שלחה קטלוג.
היא רק ענתה בהודעה פרטית על השאלות.

• הוסף לסימניות
אין להם קטלוג בגרסת מייל

• הוסף לסימניות
אז אולי תסרקי ותעלי.
זה דורש מאמץ, אני יודעת.

• הוסף לסימניות
נו, תורידו אותו למחשב ותעלו לנו למי שלא קשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה