אני מוכרת...

• הוסף לסימניות
שלום לכולן,
לקראת חג הפסח הקרב ובא, החלטתי למכור מס' פריטים.
מגש לחלות חדש באריזה מכסף של קראשי-150 ש"ח
מים אחרונים מחרס סגנון ירושלמי חדש באריזה של קראשי-70 ש"ח
מגהץ אדים חדש באריזה -70 ש"ח
מטקה טניס (לא שולחן) מקצועית ייבוא מיוחד מאנגליה-300 ש"ח
מעמד מיוחד לתבלינים (מצורפת תמונה)-100 ש"ח
המשך נקיון נעים.
מי שרוצה שתשלח לי באישי

קבצים מצורפים

• SAM_1041.JPG
    1.9 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
פ"ת, בני ברק, ביתר,
בעיקרון, בפ"ת

• הוסף לסימניות
אם את צריכה תמונה- תפרטי לי של מה.
עוד דבר
יש לי סט סכום חדש ממש באריזה (אפילו לא נפתח)
יוקרתי של 24 חלקים, עד כל מיני סוגי כפות וחותכנים מעניינים בצירוף, ארוז במזוודה גדולה- 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
אפשר תמונה של הסכום?

• הוסף לסימניות
את שם החברה אני צריכה לבדוק. יש לי גם מגהץ של טפאל (אדים) אני צריכה לראות מה החדש.
לגבי התמונה אני אצלם מחר ואשלח. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תדמית;1236213:
אם את צריכה תמונה- תפרטי לי של מה.
עוד דבר
יש לי סט סכום חדש ממש באריזה (אפילו לא נפתח)
יוקרתי של 24 חלקים, עד כל מיני סוגי כפות וחותכנים מעניינים בצירוף, ארוז במזוודה גדולה- 150 ש"ח
איזו חברה הסכו"ם?

• הוסף לסימניות
מחר אני אחזור עם יותר פרטים,
לא חשבתי שיש פה כזה קהל יעד מוצלח:)

• הוסף לסימניות
מתעניין במגהץ, רוצה לדעת איזה חברה. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה