- הוסף לסימניות
רק נטפרי...................קופצת על האשכול...
קנינו מחשב חדש,
איזה חסימה אתם ממליצים? נט פרי רימון וכו...?
אני רוצה שיהיה לי גישה לאתרים כמו נקסט, עלי אקספרס,אורדמן....
רק נטפרי...................קופצת על האשכול...
קנינו מחשב חדש,
קופצת על האשכול...
קנינו מחשב חדש,
www.prog.co.il
ברגע שדיווחת על התמונה דרך הכרטיסיה - היא נחסמת עד לבדיקה נוספת.זה ברור שזה מה שעשיתי
נישמע כאילו מחשב חסום זה דבר הכי נקי והתמונה בעיה יחידהבסוגריים אני כותבת, שאחי ישב לידי בדיוק, לכן אני לא רגועה....)
אני מקוה שזה ציניות של לילה.מזה באמת לא ניתן להיות רגוע
הישיבשער בוחר ליד מחשב ??
לצורך מה צריך בחור לראות מחשב
יש הבדל בין נפילת סינון לתמונה בעיתיתאני מקוה שזה ציניות של לילה.
זה באמת חמור כשיש חסימה שנופלת.
דובר על תמונה שזה גם לא טוב אבל קורה לצערנואני מקוה שזה ציניות של לילה.
זה באמת חמור כשיש חסימה שנופלת.
נכון,כנ"ל
בכלל
נטפרי בלי וויפרי זה לא סינון בטח לא במחשב נייד
ברור עם אין חסימה גם על המחשב עצמו ניתן להתחבר ל- WiFiנכון,
מיד התקנו וויפרי...
באורדמן רוב התמונות חסומות כי זה תמונות של נשים.קופצת על האשכול...
קנינו מחשב חדש,
לצערי גם עם וויפרי עדיין יש תקלות, יצא לי שעלתה תמונה לא ראויה (בד"כ זה תמונות של נשים שיכלו לחשוב שהן גברים בגלל תספורת וכו.... אבל לא רק)נכון,
מיד התקנו וויפרי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים