התייעצות אני מזייפת, מה עושים.

• הוסף לסימניות
יש לי קול מאד יפה ואני מאד מוזיקלית, מנגנת, קוראת תוים, מלחינה...
אבל בעיה אחת מעיבה על הכשרון הזה, שאני מזייפת נורא.
כלומר דווקא בגלל שאני מוזיקלית אני רגישה לזיופים שלי ביתר שאת (זה זיופים ברבעי טונים בדרך כלל), אבל לא. צליחה לשלוט בזה, זה יוצא לי ככה.
וזה מתסכל אותי רצח.
מישהו שמע על תופעה כזו, ועל פתרון בשבילה?
אנא

• הוסף לסימניות
עבודה מדוייקת של סולפז'..
לשיר ביחד עם מקלדת תו תו. לאט
וכל פעם לדייק את הצליל לי זה עזר מאוד

• הוסף לסימניות
יש 2 פתרונות או לעבוד על דיוק זה צריך להיות בסביבה נוחה לך שתסכמי שעוצרים ברגע שמתפתח.
או דרך שניה לתת גוון וסגנון לזיוף שיראה אלתור טוב וככה בונים סגנון ולא מאבדים אופי, וכך עשו רבים וטובים מהזמרים הגדולים ביותר בתחום.
אגב הזיוף נובע משעמום במקצב, לא רצוי לדכא כי החיים יהיו ליותר אפרוריים ומשעממים.

• הוסף לסימניות
אם מזייפים זה אומר שלא יודעים לשיר, לא? כך תמיד ידעתי..
או שיש לך את זה או שלא.
זיוף נובע משעמום וזהו, ונכון בנאדם לא הוא לא מכונה ומותר לו להרגיש אחרת מרוב האנשים ולהשתעמם וכך לתת טעם צבע ועומק יותר טובים לשיר, אפשר רק להכניס את הזיוף לקונטקסט

• תודה
Reactions: {
  • הוסף לסימניות
או שיש לך את זה או שלא.
לזיוף שהיא קוראת בשפה נחמדה יותר קוראים 'קנייטשים' בשירה.
לא כולם רואים בזה זיוף, זה משהו ייחודי,
אבל למי שיש אוזן מוזיקלית זה עלול לצרום.

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות במקצב נכון וזה לא צורם בכלל, אשנה את דעתי רק ביום שבו ישימו תזמורת במסך תלת מימד וישמיעו מה שהוקלט עובד ולוטש באולפן.

• הוסף לסימניות
כשהשיר הוא מקורי של מי ששר אותו, אז שיכניס לשם כמה מקצבים, עיבודים וקנייטשים שנח לו.
אם הוא שר שיר של מישהו אחר -
הקנייטשים האלה, גם אם הם במקצבים מצוינים - הם עלולים לצרום..

• הוסף לסימניות
יש 2 פתרונות או לעבוד על דיוק זה צריך להיות בסביבה נוחה לך שתסכמי שעוצרים ברגע שמתפתח.
או דרך שניה לתת גוון וסגנון לזיוף שיראה אלתור טוב וככה בונים סגנון ולא מאבדים אופי, וכך עשו רבים וטובים מהזמרים הגדולים ביותר בתחום.
אגב הזיוף נובע משעמום במקצב, לא רצוי לדכא כי החיים יהיו ליותר אפרוריים ומשעממים.
נשמע מקצועי מאד אבל תאמת לא הבנתי מילה ממה שכתבת

• הוסף לסימניות
היי אני אתךךך!!
גמני מאוד מוזיקלית אבל לא מספיק מרוצה מהדיוק בשירה.

מוזיקליות ודיוק בשירה לא תמיד הולכים יחד. לפעמים האוזן קולטת בדיוק מה שצריך, אבל השרירים הקוליים עוד לא מתואמים עם זה.
כלומר - את יכולה לדמיין בראש את מה שאת רוצה לשיר, אבל בדרך ממיתרי הקול יוצא משהו אחר/ שונה

זה לא בעיה של מוזיקליות, אלא של תיאום בין האוזן לגרון — וזו יכולת שניתן לשפר באימון קבוע. (לשיר יחד עם פסנתר ולדייק כמה שאפשר, להתאמן לשלוט במיתרי הקול)

• הוסף לסימניות
או שיש לך את זה או שלא.
מי שלא מוזיקלי אז מה שאין אין.
אבל אדם מוזיקלי שלא מצליח לנגן בכלי, למשל, זה אומר שהוא צריך להתאמן על הפעלת הכלי. מיתרי הקול הם כלי, לדעתי, ואני שואלת איך לומדים לשלוט בהם

• הוסף לסימניות
זיוף נובע משעמום וזהו, ונכון בנאדם לא הוא לא מכונה ומותר לו להרגיש אחרת מרוב האנשים ולהשתעמם וכך לתת טעם צבע ועומק יותר טובים לשיר, אפשר רק להכניס את הזיוף לקונטקסט
זיוף נובע משעמום? מזתומרת?

• הוסף לסימניות
לא מדברת על זה אני מדברת על צליל הגבוה ברבע טון מהצליל המקורי, זה לא קנייטש וזה חיים לא נשמע יפה, אלא לאוזן לא מאומנת

• הוסף לסימניות
היי אני אתךךך!!
גמני מאוד מוזיקלית אבל לא מספיק מרוצה מהדיוק בשירה.

מוזיקליות ודיוק בשירה לא תמיד הולכים יחד. לפעמים האוזן קולטת בדיוק מה שצריך, אבל השרירים הקוליים עוד לא מתואמים עם זה.
כלומר - את יכולה לדמיין בראש את מה שאת רוצה לשיר, אבל בדרך ממיתרי הקול יוצא משהו אחר/ שונה

זה לא בעיה של מוזיקליות, אלא של תיאום בין האוזן לגרון — וזו יכולת שניתן לשפר באימון קבוע. (לשיר יחד עם פסנתר ולדייק כמה שאפשר, להתאמן לשלוט במיתרי הקול)
או. סוף סוף שיתוף ללב.
את יודעת שאימונים יעזרו או משערת?

• הוסף לסימניות
זיוף לא קשור למוזיקליות אלא למנעד הקול
כמו שכל כלי נגינה יכול להפיק צלילים במנעד מסוים
ככה גם יכולת הפקה קולית של האדם
יש אנשים שהמנעד שלהם גבוה יותר או נמוך יותר
ויש כאלו שהמנעד ממש מצומצם והיכולת להפיק צליל נעה בין כמה טונים בלבד
זה דבר שאפשר לעבוד עליו עם תרגול ולאט לאט להרחיב את המנעד
אפשר ללכת לשיעור אחד של פיתוח קול כדי לקבל הכוונה איך לעבוד
אגב רוב הזמרים בעבודה מתמדת על זה
להרחיב את מנעד הקול ולשפר את יכולת ההפקה הקולית.
בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה