כללי אני מחפשת איך לעצב את הקופסה הזו......

• הוסף לסימניות
זה לא קופסא, אלא אריזת קרטון כזאת שטוחה שבצד ימין יש 10 מעטפות .בכל ערימה חמש.ובצד שמאל יש את הדפים .
הדפים תפוסים כמו באוגדנית של מחברות עם לשונית רחבה מעוצבת .
יש כאלו בחנויות של הלו קיטי וכו'.
מישהו פעם עיצבה כזה דבר?? ויש לה אולי את הפריסה של זה??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישהי פעם עשתה כזה קופסה??

• הוסף לסימניות
אולי תעלי תמונה של מה שיש בחנויות, ננסה לעזור לך לבנות פריסה.

• הוסף לסימניות
אוקי
אולי באמת מחר נלך לחנות ואני יעשה תמונה מזה....
תודה רבה לכם

• הוסף לסימניות
קניתי את הפולדר שאני רוצה לעשות....

אולי יש לכם כזו פריסה כבר??
זה יעזור לי מאד..
תודה רבה

קבצים מצורפים

• IMG_0408.JPG
    2 MB · צפיות: 12
  • IMG_0406.JPG
    1.9 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
הכי פשוט שתבני את זה לבד.
תלוי בגודל שאת רוצה
וכן, כעת החיתוך הוא צורני בהתאם להלו קיטי, תצטרכי להתאים לעיצוב שלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את רוצה להדפיס בכמויות?
אם כן קודם תבררי בדפוס
יש להם שטאנצים מוכנים לכאלה דברים

לא כל דפוס ידפיס לך כל שטאנץ
כי אם את רוצה שטאנץ מיוחד זה עלות יותר יקרה

ואם פרטי דיגטלי - אז פשוט לשבת עם ס"מ ולסדר אחד אחד
כמובן תפתחי את הפריסה ואז תחשבי

• הוסף לסימניות
הלקוחה עדיין מתלבטת איפה להדפיס-אז אין לי מה לשאול בדפוס.....
ואם לא יהיה לי ברירה אז אני יבנה את זה לבד-רק חשבתי אם יש למישהו כבר מוכן-אז זה יחסוך לי המון עבודה... כדאי שזה יצא לי מדיוק מאד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה