דרוש מידע אני מחפשת ארון זול, רוחב 60, גבוה, רק מדפים

• הוסף לסימניות
עדיף שיהיה על גלגלים שיוכלו להזיז אותו
איפה ניתן למצוא?
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעזרה
תודה רבה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
נכון, אבל באיקאה חיפשתי ויש רק עם מדפים למטה,
למעלה מוט תליה
ואני רוצה רק מדפים
זה הקישור של החיפוש שעשיתי עם המסננים
ואני רוצה גם יותר גבוה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רוחב 60
עומק 53
גובה 265

• הוסף לסימניות
לכאורה קיים רק בהזמנה מנגר
הפלטות של הסנדביץ מגיעות באורך 244, רק הפלטות MDF מגיעות ב-270, והם לא מומלצות כלל לארונות, אולי לדלתות של הארונות,
מה שאפשר לעשות זה להוסיף מעל הארון הסטנדרט של 240 ס"מ עוד חתיכה בגודל הרצוי, יש נגרים שיוגעים לעשות את זה יפה מאד שכמעט לא יראו את המעבר בין החלקים.

• הוסף לסימניות
הפלטות של הסנדביץ מגיעות באורך 244, רק הפלטות MDF מגיעות ב-270, והם לא מומלצות כלל לארונות, אולי לדלתות של הארונות,
מה שאפשר לעשות זה להוסיף מעל הארון הסטנדרט של 240 ס"מ עוד חתיכה בגודל הרצוי, יש נגרים שיוגעים לעשות את זה יפה מאד שכמעט לא יראו את המעבר בין החלקים.
אוקי,
אז 244 גם מספיק
ומה העומק המקסימלי לא אצל נגר?

• הוסף לסימניות
אוקי,
אז 244 גם מספיק
ומה העומק המקסימלי לא אצל נגר?
א. 244 ס"מ זה הגודל של הפלטה, אבל בד"כ לא נותנים אותה ככה אלא מקובל לעשות 240. ומסתמא אם זה לא אצל נגר לא תמצאו 244.
ב. לא אצל נגר אלא בחנות שמייצרים לפי השטאנץ הרגיל העומק הסטנדרט הוא 60

• הוסף לסימניות
בסדר,
אז למה אני לא מוצאת באתרים?
זה מה שמצאתי באיקאה

• הוסף לסימניות
בסדר,
אז למה אני לא מוצאת באתרים?
זה מה שמצאתי באיקאה
כמדומני שכל הארונות שנמצאים בקישור הזה עשויים מ-MDF, שזה מאד נחמד למחיר הזה, אבל מבחינת איכות זה לא מומלץ.
ולא כ"כ הבנתי, מה את רוצה למצוא באתרים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ארון רק עם מדפים
רוחב 60 גבוה
עומק 60
גובה 240

תודה

• הוסף לסימניות
תשקלי אם כדאי ארון כזה על גלגלים
אני עשיתי דבר דומה (רחב יותר) לפסח אצל נגר
ואחרי כמה שנים לא הזזתי אותו מחשש לקריסה.
עץ בעצמו הוא חומר כבד כולל התכולה של כלים זה היה לא סביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה