בקשה אני מחפשת את הבן שלי לבנאי ילד בן שנתיים אשמח לעזרה גם בבניית את התחפושת ומשלוח מנות שקור לתחפושת משהו מרשים ויצירתי מאוד

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה :
אני מחפשת את הבן שלי לבנאי ילד בן שנתיים אשמח לעזרה גם בבניית את התחפושת ומשלוח מנות שקור לתחפושת משהו מרשים ויצירתי מאוד

• הוסף לסימניות
וואי רעיון חמוד ממש בנאי...
ג'ינס עם שלייקס או לקנות ממש אוברול עבודה
חולצה משובצת או חולצה חלקה בצבע כתום או צהוב זוהר ומגפיים בלנסטון/גומי גם יכול להיות חמוד
קסדת בנאים אפשר לקנות באביזרי תחפושות או להכין.
הייתי לוקחת רעיון לשם לתחפושת נגיד לוגו מדבקות שקשור לשם של הילד ׳אלחנן בניה ושיפוצים׳ ׳קבלן השמחות׳ ׳בונים חיוכים׳ וכו׳...
ומשלוח מנות תעשי אולי כמו ארגז כלים או קרטון שנראה כמו אתר בניה ולכתוב משפט קשור ׳בנינו לכם משלוח מתוק במיוחד׳...

בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
וואי רעיון חמוד ממש בנאי...
ג'ינס עם שלייקס או לקנות ממש אוברול עבודה
חולצה משובצת או חולצה חלקה בצבע כתום או צהוב זוהר ומגפיים בלנסטון/גומי גם יכול להיות חמוד
קסדת בנאים אפשר לקנות באביזרי תחפושות או להכין.
הייתי לוקחת רעיון לשם לתחפושת נגיד לוגו מדבקות שקשור לשם של הילד ׳אלחנן בניה ושיפוצים׳ ׳קבלן השמחות׳ ׳בונים חיוכים׳ וכו׳...
ומשלוח מנות תעשי אולי כמו ארגז כלים או קרטון שנראה כמו אתר בניה ולכתוב משפט קשור ׳בנינו לכם משלוח מתוק במיוחד׳...

בהצלחה! :)
תקשיבי איזה מוכשרת ממש תודה רבה אם יש לך עוד רעיונות למשלוח מנות אשמח

• הוסף לסימניות
מישהי הביאה לי פעם משלוח מנות שהילדים שלה התחפשו לנושא הזה,
מין מגש\קלקר עליו היא הדביקה בדבק חם סוג של מנוף וליד זה שקיות נייר עם לחמניות ביס וקופסאות קטנות של מתבלים. מאחורה היה גם מעוצב כאתר בניה. ממש ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
מישהי הביאה לי פעם משלוח מנות שהילדים שלה התחפשו לנושא הזה,
מין מגש\קלקר עליו היא הדביקה בדבק חם סוג של מנוף וליד זה שקיות נייר עם לחמניות ביס וקופסאות קטנות של מתבלים. מאחורה היה גם מעוצב כאתר בניה. ממש ממש חמוד!
בטח אין לך תמונה

• הוסף לסימניות
מה נגיד אני אשים בתוך המשלוח מנות ?
שוקולד בצורת לבנים
יש ג׳לי נראה לי בצורת קוביות,
אפשר לקנות או ליצור לבד כמו קופסא קטנה שתהיה מריצה שבתוכה פופקורן...

• הוסף לסימניות
בטח אין לך תמונה

האמת שלא, אבל זה די פשוט ונחמד.

לקחת קלקר או סוג אחר של במה/מגש כזה, היא השתמשה באחת דקה ועטפה את זה בנייר לבן.

מעל הדביקה סוג של דחפור קטן (עם דבק חם), משהו בסגנון הזה:

1770630983213.png

לקחה קופסאות שקופות עגולות קטנות ושמה בפנים מתבלי גבינה והדביקה גם בדבק חם (אולי בערימה)

1770631156066.png

וגם אפתה לחמניות ביס ושמה בתוך שקית נייר עומדת וגם הדביקה את זה:

1770631138289.png

מאחורה כרקע הדפיסה עוד גרפיקה של אתר בניה וכתבה משהו שקשור לזה.
זה היה מאוד יצירתי ומיוחד!

• הוסף לסימניות
יש קסדת בנאי במקס סטוק ובמקומות בסגנון הזה,
להפוך ולהכניס לבפנים דברים בצבעים שקשורים ולעטוף בצלופן עם סרט שמתאים בצבע.

1770631324017.png

יש סוכריות קמח בצורת לגו (בניה)

עוד כמה רעיונות והשראות:

1770631562762.png

1770631640625.png

1770631685818.png

1770631720868.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה