לא מידי הרעבה?
קשה לי להיצמד רק לתפריט כזה.. אני גם אוהבת לאכול אוכל רגילכן. קל. לא לאכול כלום. (-:
ועשיו ברצינות:
לישון מוקדם. עד תשע עשר בערב ללכת לישון.
ולא לאכול כלום חוץ מ
על הבקר - 2 כוסות מים עם כף מיץ מלימון (לשתות עם קש שלא לפגוע בשיניים)
לארוחת בקר - 2 תפוחי עץ עד 4 תפוחי עץ.
לארוחת צהריים עד שעה אחת - חצי שעה לפני - לשתות שתי כוסות מים
סלט ירקות (או רק מלפפון ובלי שמן) עם מנת גרגרי חומוס מבושלים. אפשר טחינה ליד.
לארוחת ערב עד שעה שבע - חצי שעה לפני - לשתות שתי כוסות מים
סלט ירקות גדול או מרק ירקות או ירקות מאודים.
קל.
מניסיון, כל מי שניסתה הצליחה ונהנתה הן מתחושת קלילות פנימית והן מירידה מהירה במשקל.
בהצלחה. ותשתפי
אני מקווה שלא נכתב ברצינות?כן. קל. לא לאכול כלום. (-:
ועשיו ברצינות:
ולא לאכול כלום חוץ מ
קל.
מניסיון, כל מי שניסתה הצליחה ונהנתה הן מתחושת קלילות פנימית והן מירידה מהירה במשקל.
בהצלחה. ותשתפי
אני די בטוחה שאם הייתי מנסה היתה כואבת לי הבטן מרוב רעב, זה כמו לצום.כן. קל. לא לאכול כלום. (-:
ועשיו ברצינות:
ולא לאכול כלום חוץ מ
קל.
בהצלחה. ותשתפי
כמה זמן אפשר לחיות בלי דלק?כן. קל. לא לאכול כלום. (-:
ועשיו ברצינות:
ולא לאכול כלום חוץ מ
קל.
בהצלחה. ותשתפי
כתבת שאת מחפשת רעיון לרדת במשקל ומהר.קשה לי להיצמד רק לתפריט כזה.. אני גם אוהבת לאכול אוכל רגיל![]()
יש מצב למספר של הקו?עלים ירוקים מסייעים בירידה במשקל. ז"א שאם את אוהבת חסה, פטרוזיליה וכו' את יכולה להכין סלט מדהים שמסייע גם לחילוף חומרים.
אני אוהבת-חסה חתוכה די קטן ופטרוזיליה, בצל ירוק, נענע, בזיליקום וסלרי קצוצים (אפשר רק חלק כמובן). מוסיפה לזה קצת חמוציות ואגוזי מלך ומתבלת בשמן זית, מיץ לימון ומלח. (בשבת אני מוסיפה פקאנים וקשיו. לפעמים גם צנוברים).
גם להקפיד על שתיה מסייע בירידה במשקל
וכל מה שכתבה @חנה ש.
אבל זו לא ירידה מהירה אלא הדרגתית ומאוזנת.
אני מחוברת לקו של דיאטה ותזונה שחלק מהמוטו זה 'אין לא. יש לא עכשיו או לא הרבה' וזה מה שמאד עוזר להתמיד.
בהצלחה
ואח"כ? החזיק מעמד?אני עשיתי בעבר 8-16
לא טיפוס שיורד בשניה
אבל הדיאטה הזו הוכיחה את עצמה ממש.
אוכלים 8 שעות ביום מה שרוצים
צמים 16
עובד מעולה, ממליצה בחום!
לעניות דעתי אין חיה כזו דיאטה ששומרת על ההישגים.ואח"כ? החזיק מעמד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים