אני מחפשת ז'קטים לבנים לחתונה, היכן אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהי ורוצה להשכיר?
אני מתכוונת רק לז'קט, משהו מענין בהיר, פסים לגילאי 3 ו5

• הוסף לסימניות
יש ב'בנים' ג'קטים יפהפיים מגיל חצי שנה ומעלה, לא מידי כבדים, מאד נוחים וניתנים לכביסה, אפשר לקנות אותם בנפרד ללא מכנס
אני חושבת שהם עולים בסביבות 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
בואי נתחיל קודם ככה-
של מי החתונה?
האם את מחפשת סטייל או משו סטנדרטי?

נכתב ע"י שם בדוי;1000468:
יש ב'בנים' ג'קטים יפהפיים מגיל חצי שנה ומעלה, לא מידי כבדים, מאד נוחים וניתנים לכביסה, אפשר לקנות אותם בנפרד ללא מכנס

• הוסף לסימניות
החתונה של גיסי
לא מידי סטייל אבל לא את החליפות הרגילות, כבד לי, אני רוצה ז'קט קליל, אולי בהיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שם בדוי;1000468:

הייתי שם שבוע שעבר והם עולים 250!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;1000465:
אולי יש למישהי ורוצה להשכיר?
אני מתכוונת רק לז'קט, משהו מענין בהיר, פסים לגילאי 3 ו5

יש לי 2 ז'קטים מדהימים, בהירים עם פסים, משהו מהמם!!
לגילאי 7-9 אם יש לך מישהי שרוצה, אני משכירה אותם, נלבשו פעם אחת!
אם רלוונטי שלחי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1000507:
הייתי שם שבוע שעבר והם עולים 250!

250 בלי מכנס ???
אני קניתי לפני חצי שנה ב 120 לילד בן שנה וחצי
אולי עכשיו הקולקציה יותר יקרה ??? או שזה תלוי במידה??

• הוסף לסימניות
יש ז'קטים בהירים ויפים ברייצל H .
גם ב-H&M יש מידי פעם ז'קטים יפים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא אהבתי את הז'קטים ברייצ'ל
נו אולי משהי רוצה להשכיר

• הוסף לסימניות
ראיתי בהירים וקלילים לגילאים הללו בננוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה