מידע שימושי אני מחפשת לקנות עגלת תאומים יד 2

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות עגלת תאומים יד 2 אני אשמח לפרטיים 052765212און באישי

• הוסף לסימניות
יש לי של ג'וי מעולה וקלילה מוכרת ב400 צבע כחול(ללא מזרונית) 1a387ae7f44958807519927fbd03124e.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי של ביבי מונסטרס שמורה כחדשה
מוכרת בפחות מחצי מחיר ממה שנקנה
אפשר במייל dvori74749 בגימייל

קבצים מצורפים

• image (14) (1).png
    image (14) (1).png
    KB 359.3 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
יש לי מאונטיין באגי אפור - שחור
היתה בשימוש מספר חודשים
צריכה תיקון בגגון (נשבר במחסן כששמו על זה משהו כבד)
ב 500 שח
לפרטים:
w7149269:Dgmail.com

• הוסף לסימניות
יש לי מאונטיין באגי שחור
המחיר 1100
יש נילון לגשם מקורי
היה בשימוש אולי שנה [ועוד שנה בבוידם שמור]
במצב מצוין

• הוסף לסימניות
יש לי בייבי ג'וגר מצב חדש ממש!
היתה בשימוש חצי שנה
אם מעניין אותך
sshmuel100 שטרודל...

• הוסף לסימניות
ראיתי בבית הכנסת מודעה על סייבקס תאומים ב 2000.

• הוסף לסימניות
יש לי עגלת תאומים מאונטיין באגי שחור
מצב טוב, במחיר 1,000
כולל נילון לגשם.

050-4179996

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה