אני מחפשת מכשיר שניתן לכתוב על המסך בעט בכתב יד וזה ישמר קיים?

• הוסף לסימניות
אני מקבלת הזמנות מלקוחות במשך כל היום אין לי משרד מסודר וההזמנות מטיילות על גבי דפים וכוללות סקיצות שם לקוח וכו' כמובן שזה לא רצוי ולעיתים נאבדים דפים אני מחפשת מכשיר שאוכל לכתוב על גבי המסך בעט או דמוי עט אבל בכתב רגיל ולא להקליד וכמובן שיהיה ניתן לשמור ולמחוק יש מכשיר כזה? מה ידוע עליו? תודה מראש

• הוסף לסימניות
סמרטפון רגיל עם אנדרואיד, אם את רוצה את השם שמדוייק של האפליקציה אוכל לחפש.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא רוצה מכשיר שנוחות הכתיבה בו היא כמו בדף, ובסמארטפון רגיל זה לא כך

• הוסף לסימניות
תבדקי מה יש בבנקים, יש להם לוח כמו ואקום פשוט ששומר את החתימה שלך. בטח יש משהו דומה לכתיבה רציפה.

• הוסף לסימניות
נכון אני רוצה שיהיה גדול A5 נוח לנשיאה בתיק , זמין וקל אני לא בטוחה שקיים מכשיר כזה אבל אם מישהוא נתקל אני מאד אשמח לדעת
תודה

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסומים לעט רגיל, שכל מה שכותבים בו על נייר רגיל, נשמר ומתורגם לטקסט, וניתן לחבר למחשב.
לא זוכר את השם, אבל זה מוצר שבדיוק מתאים לצרכים שבקישת.

• הוסף לסימניות
חשבתי גם על זה אבל זה מחייב להתחבר כל פעם למחשב אני עדין מעדיפה מכשיר שעומד בפני עצמו

• הוסף לסימניות
טאבלט, יש עד גודל 10" ואפילו יותר.
ויש אפליקציות לאנדרואיד שעושות זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה