דרוש מידע אני מחפשת מתחילת החופש אטרקציה כיפית למבוגרים! :(

• הוסף לסימניות
- - -ולא מוצאת!
או שזה רחוק לנו, או שזה סוסים [וא"א נשים], או שמחללים שבת, או שצריך רישיון...

בקיצור, אנחנו צריכים אטרקציה למשפחה,
אבל משהו אינדיבידואלי
שכל אחד מהמשתתפים מפעיל את עצמו
- נהיגה עצמית וכדומה [לא ג'יפים]
קארטינג / אומגה / טרקטורונים / סגווי / ...
דרום או מרכז אבל לא צפון...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
- - -ולא מוצאת!
או שזה רחוק לנו, או שזה סוסים [וא"א נשים], או שמחללים שבת, או שצריך רישיון...

בקיצור, אנחנו צריכים אטרקציה למשפחה,
אבל משהו אינדיבידואלי
שכל אחד מהמשתתפים מפעיל את עצמו
- נהיגה עצמית וכדומה [לא ג'יפים]
קארטינג / אומגה / טרקטורונים / סגווי / ...
דרום או מרכז אבל לא צפון...
תודה רבה!
אם התאפקתם עד עכשיו?! עוד קצת וזה עובר.... :)

• הוסף לסימניות
חדר בריחה
תסגרו חדר במסעדה טובה, תמציאו פעילות כיפית עם תחרויות, משימות, משחק אמת וחובה, פרסים שווים, משחק אסטרטגיה כמו קטאן, קלפים כמו פוקר, סרט טוב - את מפיקת ארועים!!!
מבינה שמוזיאון\ סיור זה לא טוב?
באולינג
תחרות באיקאה- איסוף מוצרים לפי רשימה, למצוא דברים לפי נושא, הזוכה מקבל את הקניה בחינם או משו בסגנון, ובסוף ארוחה...

• הוסף לסימניות
אם התאפקתם עד עכשיו?! עוד קצת וזה עובר.... :)
זה ממש לא יעבור, רק תתגבר ההרגשה המבאסת של הפספוס...
מה עם גן החיות התנכו או האקווריום? לכאורה מתאים?
פחות אטרקטיבי, תודה בכל אופן
חדר בריחה
תסגרו חדר במסעדה טובה, תמציאו פעילות כיפית עם תחרויות, משימות, משחק אמת וחובה, פרסים שווים, משחק אסטרטגיה כמו קטאן, קלפים כמו פוקר, סרט טוב - את מפיקת ארועים!!!
מבינה שמוזיאון\ סיור זה לא טוב?
באולינג
תחרות באיקאה- איסוף מוצרים לפי רשימה, למצוא דברים לפי נושא, הזוכה מקבל את הקניה בחינם או משו בסגנון, ובסוף ארוחה...
אני מאודדד בקטע, את צודקת ותודה על המחמאה :)
אבל.......... משפחה שלי ממש לא :(

• הוסף לסימניות
סגווי בנתניה

• הוסף לסימניות
מותר לשאול מה זה?
20210805_103747.jpg

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את זה משודרג יש לך טאוור טאג...
אותו רעיון רק עם משקפי מציאות מדומה..
או בכלל להביא הביתה משקפי מציאות דומה - חוויה מושלמת , מלא משחקים, רכבות הרים ועוד...
אם את בעניין אני מכירה מישהו שמשכיר - 0504131240

• הוסף לסימניות
אם את רוצה את זה משודרג יש לך טאוור טאג...
אותו רעיון רק עם משקפי מציאות מדומה..
או בכלל להביא הביתה משקפי מציאות דומה - חוויה מושלמת , מלא משחקים, רכבות הרים ועוד...
אם את בעניין אני מכירה מישהו שמשכיר - 0504131240
באיזה עיר הוא משכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה