עזרה אני מחפשת סופרת שתכתוב לי ספור קומיקס ,מי שיש לו כתובות מייל של סופרות מאוד יעזור לי

• הוסף לסימניות
שתכתוב ואת תציירי? כאילו בשיתוף פעולה...

• הוסף לסימניות
3 סופרות מעולות ובעלות תוכן (גילוי נאות: כולן קרובותי)
dvora.noy בגימל
drazyro בגימל
sara.f58053 בגימל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חנה איזנשטיין
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש גם אותה-
חנה מויאל <hanamoyal11אין לכתוב כתובת מייל>
0533226395

• הוסף לסימניות
@דבורה ברזל מהי דרך ההתקשרות איתך?
חברה רוצה ליצור עמך קשר.

• הוסף לסימניות
ואז ?!
אחרי שיש לך סופרת את צריכה מגיהה קלדנית מדפיס מפיץ....
כבר מזמן רציתי לדעת איך מוציאים ספר באופן פרטי והאם זה שווה בכלל האם צריכים בשביל זה עסק? או שמא רק ע''י הוצאה לאור
יש כאן על זה כבר דיונים בעבר?

• הוסף לסימניות
ואז ?!
אחרי שיש לך סופרת את צריכה מגיהה קלדנית מדפיס מפיץ....
כבר מזמן רציתי לדעת איך מוציאים ספר באופן פרטי והאם זה שווה בכלל האם צריכים בשביל זה עסק? או שמא רק ע''י הוצאה לאור
יש כאן על זה כבר דיונים בעבר?
אני חושבת שאם את פונה להוצאה לאור אז הם עושים את הכל ואת רק מקבלת סכום מסויים - כל אחד צריך לראות אם זה שווה לו.
אבל אם את מוציאה ספר לבד- זה המון הוצאות חוץ מהגהה מדפיס, ניקוד במקרה הצורך, עריכה לשונית, שיווק ועוד... ושוב- השאלה אם זה שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה