אני מחפשת ציור מסויים של יוני...

• הוסף לסימניות
יש ציור שכותרתו כזכור לי "כוחו של חיוך"
שרואים בו שלבים של השפעה של חיוך:)
רואים בו תהליך של ילד מחייך למוכר, ומוכר מחייך אח"כ לזקנה והזקנה לבעלה וכו' וכו'...
משהו בסגנון....
אם יש למישהו אותו אשמח מאוד לקבלו!
הוא די דחוף לי....

• הוסף לסימניות
יש לי אותו על המחשב בעבודה, אם תוכלי להתאפק עד יום ראשון.
אם לא אפשר ליצור קשר עם יוני דרך האתר שלו ולבקש את התמונה אולי ישלחו לך (כך אני עשיתי בעבר כשהייתי צריכה את הציור הזה)

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לו היום..... הכי מאוחר מחר....
יש מישהו שיש לו אותו - נגיש?

• הוסף לסימניות
תנסי לפנות למדריכות להרבה מהן יש את זה או במרכזי הדרכה.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שיכול לעזור??

• הוסף לסימניות
ליוני עצמו יש גמ"ח צילום בבית של כל הציורים שלו

הוא גר בבני ברק ברמת אלחנן

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
גם לי יש. אסרוק לך.
תשלחי לי מייל שלך

• הוסף לסימניות
גלגולו של חיוך

קבצים מצורפים

• scan0005.jpg
    1.5 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יש לי אותו בש"ל באכיות מעולה. אני רק לא יודעתאם מותר לי להעלות
(רכשנו מיוני)

חני

• הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!

האם יש את זה בשחור לבן?

• הוסף לסימניות
שלחתי. (פאוור פוינט משנה בקלות לש"ל)

• הוסף לסימניות
תודה גדולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה