אני מחפשת רעיון לכדור גלידה

• הוסף לסימניות
אני מכינה לשבע ברכות מנה אחרונה העשויה
ממשולש של פאי שוקולד +כדור גלידה.

האם יש מי שיודע איך יוצרים כדורי גלידה יפים
או אפילו חצאי כדורים אבל שיהיו יפים.
או איפה ניתן לקנות כדורי גלידה מוכנים אני צריכה כמות של 100 מנות,
ראיתי שבקיטרינג מגישים כדורי גלידה ממש יפים.
אודה לכם מאוד ומראש על העזרה.

• הוסף לסימניות
ישנן תבניות סיליקון בצורת חצאי כדור. לחבר 2 חצאים ביחד [ יש מס' גדלים]

• הוסף לסימניות
ממש לא קשה. את מכניסה את הגלידה כשהיא רכה, ואח"כ את מחברת את הכדורים ושומרת את זה בכלי, לא צריכה לבצע בארוע עצמו.

• הוסף לסימניות
יש כף מיוחדת כזו, כמו חצי כדור, שבתוכו יש כמו לשונית שעל ידי לחיצה בידית מסתובבת ומפרידה את הכדור גלידה מהכף. (מבינים למה הכוונה? אם לא אצלם)
אם יודעים לעבוד איתה, יוצאים כדורים מושלמים בקלי קלות.
אפשר לקנות בכל חנות לכלי בית.

בכל כף אחרת, יש פטנט לטבול את הכף בין לבין בכוס מיים חמימים, כך הכדור נפרד יותר מהר מהכף

• הוסף לסימניות
יש לי את הכף הזאת מקולקלת... אחרי שלוש פעמים עלתה שלושים שקל.

• הוסף לסימניות
כנראה השתמשת עם גלידה קפואה מידי...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות
אבל בכף זה צריך לעשות בארוע
ואין זמן מיותר (זה שבת ואני קרובת משפחה.)
האם יש מקום שאפשר לקנות כדורי גלידה כמו בקיטרינג?

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי משהי שהביאה כדורי גלידה קנויים בקרטון שכתוב עליו "גלידות ירושלים". תנסי לברר מה זה.

• הוסף לסימניות
וכבר באותה הזדמנות אשמח לקבל מתכון קל לגלידת וניל
שגם יוצא גלידה יציבה ולא מוס
תודה

• הוסף לסימניות
את חייבת כדור? כי מאוד נחמד להקפיא את הגלידה בתבניות סיליקון דווקא בצורה לא שגרתית, כמו פירמידה, או חצי כדור ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;798543:
את חייבת כדור? כי מאוד נחמד להקפיא את הגלידה בתבניות סיליקון דווקא בצורה לא שגרתית, כמו פירמידה, או חצי כדור ועוד.

את צודקת זה בטוח יוצא נפלא ואני עושה מלא פעמים כך
אבל אני צריכה כמות של 100 ואז זה גם מלא זמן לעשות את זה
וגם צורת האחסון,
אז חשבתי או לקנות אבל גיליתי שיש רק בירושלים
ואני בבני ברק ולהעביר גלידה עיר היא תגיע בלי צורה.
אז חשבתי אולי במקום אבל אני רוצה רעיון קל.
אם יש
תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות ניסיון, ליצור כדורים אחרי שהגלידה קפואה בעזרת כף גלידה (עדיף קפיצית) ולאחסן בקופסה גדולה עם הפרדה של נייר אפיה בין שכבה לשכבה, עשיתי פעם: יש לי רק תבנית אחת של חצי כדור עשיתי נגלה (סתם לשדרוג מרחתי כל שקע קודם בשוקולד מריר מומס והקפאתי לכמה דקות)הקפאתי שחררתי אותם ושמתי בקופסה, ועשיתי עוד נגלה.

• הוסף לסימניות
צריך מידי פעם להקפיא את הגלידה שוב? (בכדי שלא ימס?)
אמרו לי גם לטבול את הכף במים, איזה מים רותחים או קרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה