כללי אני מחפשת TEMPLATE ....

• הוסף לסימניות
יש למישהי TEMPLATE לכזה מעטפה??
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה הקובץ לא עלה.....

אז הנה זה עכשיו

קבצים מצורפים

• stock-photo-email-icon-in-white-on-isolated-white-background-d-render-image-and-part-of-icon-ser.jpg
    KB 12.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש כזה TEMPLATE?
פשוט קשה לדייק בפינות שזה יצא בדיוק.....
תודה

• הוסף לסימניות
יש לכם כזה פריסה???

זה מאד מאד יעזור לי.....

• הוסף לסימניות
סליחה שאני לא עוזרת, אולי כן, זה לוקח מקסימום 10 דקות בפוטושופ עם הציפורן לעשות על התמונה שהעלית. ונשאר רק הצללות.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה את הקדימה של המעטפה-זה באמת לא בעיה....
אני צריכה את הצדדים-ועם הפינות זה הקושי

• הוסף לסימניות
יש מצב אולי שאני יעשה את הגרפיקה על כל המסביב והדפוס כבר ידע איפה לחתוך?
כי זה מעטפה סטנדרטי...
תודה

• הוסף לסימניות
יש מצב אולי שאני יעשה את הגרפיקה על כל הסביב והדפוס כבר ידע איפה לחתוך?
כי זה מעטפה סטנדרטי...

מה התשובה לזה??
ואולי בכל אופן יש למישהו את המעטפה הזו פתוח?

• הוסף לסימניות
רגע, את מחפשת פרישה בעצם?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה שלך...
אולי קוראים לזה ככה
אני מחפשת את המעטפה הזו בפתוח-שאני יכולה לעצב את כל הצדדים-ולשלוח את זה לדפוס

• הוסף לסימניות
יש לך בקשה מעניינת
מציאה לך להתקשר לבית דפוס ולשאול כמה עלות של דבר כזה? בגלל שזה צורך להכין מעטפה מיוחדת שמדפיסים בפנים ואז מקפלים
בד"כ לקוח רוצה הכי זול ופשוט להדפיס ישירות על מעטפה מוכנה בחלק האחורי

בכל אופן לדעתי את לא צריכה פריסה, תשאלי את הבית דפוס איך הם מדפיסים דבר כזה? באיזה גודל דף? ואת מכינה את העיצוב קדימה ופנימי ומחשבת חיתוכים וכו'. יכול להיות שיש להם כבר פריסה כזאת

אפציה נוספת-גודל מעטפה מקופלת ומוכנה זה 23/11
החלק הפנימי הרי הוא גם באותו גודל, תפתחי מעטפה אמיתי שיש לך בבית ותמדדי את הכנפיים
וסיימת סיפור.
הצלחות כבירות!

המלצה: לפני שאת מפיקה משהו ומשתגעת איך עושים ומה? פשוט תתקשרי לבית דפוס ותשאלי איך הם רוצים קובץ מוכן לדפוס לכזו הפקה וכך תחסכי זמן וכסף והרבה תלמדי. לסיום. כל בית דפוס רוצה סגירה אחרת
נ.ב אשמח אם תעדכני אם הסתדר לך ומה עשית. זה מעניין אותי. תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה