התייעצות אני מחפש דירה בבני ברק עשיתי מנוי לישא ברכה עובר על תיווכים ולא מוצא אולי תוכלו לעזור לי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא פורט האם קניה או שכירות
והכי חשוב עד איזה סכום...

• הוסף לסימניות
עברתם על תיווכים או שפניתם למתווכים?
כי יש דירות שאפילו לא עולות לפרסום אלא מגיעות אל המתווך והוא ישר מעביר אותם למתעניין הספציפי.
אם החלטתם לפנות לתיווך, כדאי לברר קודם על אמינות המתווך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עברתם על תיווכים או שפניתם למתווכים?
כי יש דירות שאפילו לא עולות לפרסום אלא מגיעות אל המתווך והוא ישר מעביר אותם למתעניין הספציפי.
בהצלחה.
יש לכם מה להחכים אותי לתיווך אמין

• הוסף לסימניות
בהצלחה.
שימו לב!
יש מתווכים שלא מוכנים להגיד בשום אופן איפה הדירה רק באיזור ...
באיזור זכריה
באיזור דמשק אליעזר
ורק אחרי שמחתימים אותך על כל הדירות שלא שמעת עליהם אתה מגלה שזה בצד השני של העיר ואתה כבול עם לשון בחוץ
לא מדבר ע''ז שהם דורשים אח''כ 50 אלף ש''ח

• הוסף לסימניות
שימו לב!
באיזור זכריה
באיזור דמשק אליעזר
ורק אחרי שמחתימים אותך על כל הדירות שלא שמעת עליהם אתה מגלה שזה בצד השני של העיר ואתה כבול עם לשון בחוץ
לכן הוא כתב---
בהצלחה.
וזה באמת חשוב!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה לנסות לחפש ביד2, יש שם יחסית הרבה דירות, בד"כ כולל תמונות שיכולות לשקף מצב של דירה.
אפשר גם ליצור התראות על דירות לפי נתונים ספציפיים.

• הוסף לסימניות
יש לכם מה להחכים אותי לתיווך אמין
לצערי לא.
אבל כזה דבר לא מבררים כאן
פשוט כל אחד כותב את החברים שלו או את עצמו...

הדרך הנכונה היא לברר בסביבה שלך על הנסיון שיש עם תיווך לטוב ולמוטב

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם ביד 2 רובו הוא מתווכים שאני פוגש את המודעה שלהם ביתד
הבעיה המרכזית שאני לא גר בעיר ולא מכיר מתווכים אמינים אני יודע שזה לא כ''כ המקום לברר אבל בכל אופן מנסה לשמוע חו''ד מהציבור אולי יחכימו אותי

• הוסף לסימניות
שימו לב!
באיזור זכריה
באיזור דמשק אליעזר
לכאורה רק עם הוא סוגר עסקה דרכם הוא משלם?

• הוסף לסימניות
בעייה קשה ומוכרת, שוק הדירות בבני ברק קשה מאוד!
לחפש דירה זה דורש עבודה רבה, לעקוב כל העת אחרי העיתונים, יד 2, ישא ברכה ומתווכים.

אבל הכי חשוב!
כדאי להזדרז!
אם אתם רואים דירה שמתאימה לכם לא להתמהמה!
(אנחנו התמהמהנו מעט ומבכים על זה כל העת).

• הוסף לסימניות
שימו לב!
באיזור זכריה
באיזור דמשק אליעזר
יש להם תוכנה שכשאתה חותם אתה לא רואה על מה אתה חותם ורק אח"כ זה מתקבל כטופס רשום עם כל הפרטים,
(אני לא יודע איך זה קביל משפטית)
אחד המתווכים החתים אותי על דירה אחת ואחרי שחתמתי הגיע אלי מסמך עם חתימה על עוד 3 דירות.
שערוריה!

• הוסף לסימניות
יש להם תוכנה שכשאתה חותם אתה לא רואה על מה אתה חותם ורק אח"כ זה מתקבל כטופס רשום עם כל הפרטים,
(אני לא יודע איך זה קביל משפטית)
אחד המתווכים החתים אותי על דירה אחת ואחרי שחתמתי הגיע אלי מסמך עם חתימה על עוד 3 דירות.
שערוריה!
אולי @איצ'ה קו המידע ידע לעזור גם בזה
אני לא יודע האם הוא מתעסק בדברים כאלה אבל לכאורה מלנסות לא מפסידים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה