דרוש מידע אני מחפש הדמיה לבית כנסת, מישהו יודע מה טווח המחירים?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לבצע הדמיה לבית כנסת (פנים וחוץ), ולקבל הצעת מחיר או לפחות להבין את טווח המחירים הנהוג בשוק.
אם מישהו עשה דבר דומה לאחרונה או מכיר בעלי מקצוע מומלצים בתחום, אשמח מאוד לכל מידע או הפניה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
גרתי את לימודי אדריכלות ועיצוב פנים ואני עוסקת בהדמיות
לצורך הגדלת התיק עבודות אשמח לבצע את ההדמיות [פנים וחוץ] במחיר נמוך מהשוק
ניתן ליצור איתי קשר בפרטי CHANIIZRAELI ואז שטרודל גימל נקודה קום...
מצרפת תיק עבודות של הדמיות פנים אך כמובן יש לי גם פרויקטים של חוץ..
הדמיות פנים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
גרתי את לימודי אדריכלות ועיצוב פנים ואני עוסקת בהדמיות
לצורך הגדלת התיק עבודות אשמח לבצע את ההדמיות [פנים וחוץ] במחיר נמוך מהשוק
ניתן ליצור איתי קשר בפרטי CHANIIZRAELI ואז שטרודל גימל נקודה קום...
מצרפת תיק עבודות של הדמיות פנים אך כמובן יש לי גם פרויקטים של חוץ..
הדמיות פנים
צריך לבקש גישה בשביל לראות את זה
והייתי ממליצה לך להכניס פרויקטים של חוץ כי זה הדמיות שונות
מכירה כאלה שטובות רק בפנים וכאלה שטובות רק בחוץ כך שזה לא מדד
תצליחי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה