בקשה אני מחפש מגזיני "זמן" ישנים וכן מהתקופה האחרונה.

• הוסף לסימניות
אני מחפש אם יש למישהו למסור [אני מוכן לשלם כמה שקלים על כל מגזין] מגזיני "זמן" ישנים וכן מהתקופה האחרונה...........

• הוסף לסימניות
יש לי,
מודיעין עילית
לא יודעת עם כולם שלמים וקיימים אבל רובם בטח!

• הוסף לסימניות
אולי יש עוד מישהו שמוכר??
אשמח מאד!!!
איזור בית שמש/ ירושלים/ ב"ב/ ביתר

• הוסף לסימניות
תודה!!
איפה אתה גר בבית שמש?

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהו מגזיני זמן/מקיף/כדור למסירה בירושלים או בני ברק (בדיעבד גם ברכפלד)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם אם יש למשו למסירה ,תודה

• הוסף לסימניות
אני בבני ברק אשמח לקבל בבקשה זמן מקיף וכדור ישנים תודה רבה H2792048 גימייל

• הוסף לסימניות
מחפשת גיליונות של זמן / מקיף / כדור / קומיקס,
אם יש לכם למסירה ואתם לא מעוניינים בהם - אשמח.....
עדיף באזור ירושלים או בני ברק... (אפשר גם ק"ס או ב"ש)
תודה רבה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

1755372748910.png

הזמנתי את המוצר
הזה בעלי אקספרס
והגיע לי דרישה להגיש בקשה ליבוא אישי
הגשתי בקשה ב'מסלול+'
והיא נדחתה בגלל זה:

1755372876065.png

הסתבכתי לגמרי עם השלב הזה,
אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה.
(אני מוכן גם לשלם על זה כמה שקלים...)

1755373310340.png

וכן את הפרטים האלו:
(לא מופיע שם בצורה תקינה...
1755373344332.png
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה