היונגערמאן!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני מחפש אם יש למישהו למסור [אני מוכן לשלם כמה שקלים על כל מגזין] מגזיני "זמן" ישנים וכן מהתקופה האחרונה...........
אני מירושלים! את יכולה לשמור לי את זה???יש לי,
מודיעין עילית
לא יודעת עם כולם שלמים וקיימים אבל רובם בטח!
אני יכול להביא לך בחינם למשך תקופה אבל אני רוצה אותם חזרה (בית שמש)אולי יש עוד מישהו שמוכר??
אשמח מאד!!!
איזור בית שמש/ ירושלים/ ב"ב/ ביתר
שלחתי לך בפרטיתודה!!
איפה אתה גר בבית שמש?
יש לי בבית שמש אם עוזר.אשמח אם יש למישהו מגזיני זמן/מקיף/כדור למסירה בירושלים או בני ברק (בדיעבד גם ברכפלד)
תודה רבה
תוכל ליצור איתי קשר באישי?יש לי בבית שמש אם עוזר.
עדיין רלונטי?יש לי,
מודיעין עילית
לא יודעת עם כולם שלמים וקיימים אבל רובם בטח!
בברכפלד. אם זה עדיין רלוונטי.מחפשת גיליונות של זמן / מקיף / כדור / קומיקס,
אם יש לכם למסירה ואתם לא מעוניינים בהם - אשמח.....
עדיף באזור ירושלים או בני ברק... (אפשר גם ק"ס או ב"ש)
תודה רבה מראש
בברכפלד. אם זה עדיין רלוונטי.עדיין רלונטי?
אם כן אני רוצה
בברכפלד. אם זה עדיין רלוונטי.אשמח אם יש למישהו מגזיני זמן/מקיף/כדור למסירה בירושלים או בני ברק (בדיעבד גם ברכפלד)
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים