- הוסף לסימניות
shoppingemail2242 וההמשך הרגיל.ברכפלד. נא לכתוב מייל או פל"פ ואצור קשר בל"נ
לכתוב פה אם שלחת מייל כי זה מייל פרוגי בלבד.
shoppingemail2242 וההמשך הרגיל.ברכפלד. נא לכתוב מייל או פל"פ ואצור קשר בל"נ
שלחתיshoppingemail2242 וההמשך הרגיל.
לכתוב פה אם שלחת מייל כי זה מייל פרוגי בלבד.
מה המצב שלהם?בחנות ביתר סטור בביתר מוכרים ישנים ב10 שקל ,
לנו אגב יש את זמן הממש ישנים, הראשונים!!! מ1 עד 30 בערך, (הם הכי מרתקים ומענינים, הילדים חורשים עליהם!!!)
הייתי שמח גם BCH20714@יש לי בבית שמש אם עוזר.
לי רלוונטי BCH20714@בברכפלד. אם זה עדיין רלוונטי.
יש לי באזור ה180 מגזינים של זמן כדור ומקיף, הרוב זמנים, גם מאוד ישניםאולי יש עוד מישהו שמוכר??
אשמח מאד!!!
איזור בית שמש/ ירושלים/ ב"ב/
מה זה אומר? רוצה?מתענינת
יש לי באזור ה180 מגזינים של זמן כדור ומקיף, הרוב זמנים, גם מאוד ישנים
אני מוכר הכל יחד 600 ש"ח כולם במצב מצוין
באזור ירושלים שכונת בית ישראל
כן, אחרי ספירה מדויקת יש 160 אפשר ליצור קשר במייל ב naftali550 ג'ימיילאפשר לקבוע למוצ''ש?
זה עדיין רלוונטי???;מי רוצה 160 מגזינים זמן/ כדור/ ומקיף (בעיקר זמן) ב500 ש"ח
בירושלים שכונת בית ישראל
ליצור קשר בnaftali550 גמייל
מאיפה באררץ? בכמה?מעונינים למכור/ להחליף עיתוני "זמן" ישנים במצב מעולה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים