- הוסף לסימניות
אני יודעת אבל בפועל זה מה שיצאנשמע מוזר,
אפילו במתכונים שלהם זמן הבישול יותר ארוך.
אם זה באמת ככה אז זה מוצר מטורף.
אני יודעת אבל בפועל זה מה שיצאנשמע מוזר,
אפילו במתכונים שלהם זמן הבישול יותר ארוך.
אם זה באמת ככה אז זה מוצר מטורף.
שאלתי אותך היות ואתה מכיר את המכשיר ואני לא מכירלא יודע
בשביל כבד אני מחזיק במרפסת מנגל חשמלי..
שאלתי אותך היות ואתה מכיר את המכשיר ואני לא מכיר
השאלה היא האם יש לדם היכן לצאת,לתוך כלי כלשהוא וכדומה אתה יכול לבדוק זאת בבקשה
הבישול עצמו מתבצע בתוך שקית וואקוםאחרי הבישול העבירים את התבשיל לניילון מיוחד ששומר על טריות המזון לאורך זמן
תמיד טוב להעלות איזה קישור למאמר..סו וויד - זו שיטה שונה לחלוטין ודורשת ציוד וידע
מה הבדל בין הנינג'ה להימלטון ידוע לך?הגריל יש לו מצב בעשול גריל שזה נותן טעם של מנגל לאוכל כמובן מכין הכול במהירות גבוהה וכו'
יש לו גם אפשרות של טיגון באויר חם וגם זה מוצלח ביותר ועושה עבודה נפלאה
יש לו עוד כמה אפשרוית בישול נחמדות.
יש את נינג'ה פודי שעל פניו נשמע הרבה יותר מגרה כי בנוסף לכול מה שמכיל הגריל הנינג'ה פודי מכיל גם בישול בשיטת סיר לחץ ועכשיו החברה גם עושה מבצע על המכשיר כך שזה כמעט אותו מחיר כמו הנינג'ה גריל אבל---
כשאתה מנסה להיות הכול אתה לא מאה אחוז בשום דבר וזה החיסרון הגדול של הפודי וזאת גם הסיבה שהחברה מוזילה את המחיר שלו כי הכול אצלו עושה עבודה פרווה כזאת לא מספיק חזקה
לכן אם אתם מעונינים במכשיר טוב שימושי חזק ושיתן מאה אחוז של עבודה אז לאחר בירור מעמיק אני ממליצה על הגריל.
בבישול אוויר יש לי גם נסיון ואשמח לשתף ולהשתתף.
העידן שלנו....אחי עכשיו קנה נינג'ה גריל הוא מהלל את זה בכול פה
אמר לי שלקח נתח מספר 8 קפוא הכניס אותו לניג'גה ואחרי 10 דקות זה היה מוכן ועסיסי להפליא
אותו הדבר עם עופות
צליית כבדים בנינג’ה גריל
י"ז אייר התשפ"א | 29.04.21 00:00
שאלה
שלום הרב
תודה
מי זה הרב
יש ספרי בישול יעודיים לבישול באוויראני אשמח לשמוע רעיונות לבישול אוויר
יש לנו סיר טיגון ללא שמן של פיליפס, בינתיים כל מה שעשיתי בו היה מצוין (צ’יפס, דגים, קציצות, אנטיפסטי), אשמח לרעיונות נוספים.
בינתיים הוא פרווה.
אין לי מושג בהבדלים, של נינג'ה ופיליפס נחשבים ממש טוביםמה הבדל בין הנינג'ה להימלטון ידוע לך?
![]()
LastPrice - מולטי גריל חשמלי טיגון וגריל באוויר חם 6 ליטר Hemilton המילטון HEM-2131 בלאסטפרייס
מולטי גריל חשמלי בעל 4 פעולות בישול במוצר 1 - צליה, אפייה, טיגון אוויר חם וגריל באוויר חם. צלייה על גבי תבנית סיר המולטי לנוחיותכם. טווח טמפרטורות צלייה 150-260 מעלות. אפשרות הפעלת חימום מקדים לפני הכנסת המזון לצלייה. אפיה בתבנית המולטי (טווח טמפרטורת אפייה 120-200 מעלות). טיגון באוויר חם לבישולwww.lastprice.co.il
זה תלוי בדגםואגב, לא נראה שזה מספיק למשפחה ברוכה
כמה מנות יוצא מבישול?
זה התחיל כבשורת בריאות ועבר היות כלי פרקטי ושמושי מאוד במטבח הבייתיזאת פשוט בשורה!
לא ידעתי חצי דבר מהחידוש הזה.
הלכתי לקרא על זה - הוקסמתי ממש!!
@תילתן , תודה רבה לכם.
אשמח לשמוע על מתכונים שניסיתם בבית עם המכשיר הנ"ל.
קישורים?הלכתי לראות סרטונים על בישול אוויר.
ממליצה מאוד לפני קנית המתנה הבאה.
נשמע פנטסטי.
הכי קנה אותי השניצל והבשרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //