כללי אני מחפש תמונות טובות של סוס

• הוסף לסימניות
אני מחפש תמונה עוצמתית של סוס. אבל איכותית להדפסה.
אם יש לך, אשמח אם תוכל/י לשלוח.

תודה,
מקווה שיהיה בעד מה..

• הוסף לסימניות
מקווה שאחד מהם יתאים לדרישות.

קבצים מצורפים

• Portrait of a Friesian.jpg
    KB 312.1 · צפיות: 28
  • Thoroughbred Fisheye Portrait, Calumet Horse Farm, Lexington, Kentucky.jpg
    KB 280.5 · צפיות: 23
  • Two-Day-Old Arabian Colt, Louisville, Kentucky.jpg
    KB 329.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
השלישי מתאים מבחינת מיקום ופוזה,
אבל הסוס עצמו לא מספיק סוס...

בכל אופן
תודה!

• הוסף לסימניות
אני צריך כמו זה, אבל איכותי.. [זה מגוגל]

קבצים מצורפים

• הורד.jpg
    KB 7.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה מספיק ברור

קבצים מצורפים

• 15410018.png
    KB 125.6 · צפיות: 31
  • 15410019.png
    KB 155.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאהלה ג;1165824:
אפשר להשתמש בם גם? זה לשימוש חופשי?

אני משערת שכן קיבלתי את התמונות האלה יחד עם המחשב.(תמונות שהיו ועדיין בתוך המחשב)כך שלא נראה לי שיש להם זכויות או משהו בסוג.
ובכיף!

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל התורמים..

שיהיה לכם יום [סוס] עבודה מהנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה