אני מיואש. אתר מסוים שתמיד עולה עם אזהרת אבטחה ומשולש אדום - רק אצלי!

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תפתח חלון הפעלה עם צירוף המקשים WIN+R תקליד ncpa.cpl ותאשר
יפתח לך חלון עם כל הכרטיסי רשת, תבחר את הפעיל ותעשה עליו בימני 'מאפיינים' ושם תלחץ על IPV4 ו'מאפיינים' שם יהיה אפשר לבחור ידנית את הDNS תקליד את של גוגל כמו שכתבתי למעלה..

יש לך את זה בהגדרות אינטרנט. במחשב לא בראוטר..

ל @בני2 תודה על הסיוע,
ביצעתי את שתי ההצעות, אך לצערי הן לא הועילו.

• הוסף לסימניות
נשמע שנפגע מאגר האישורים ורשויות מהימנות.
לא ברור למה זה לא תוקן אם הווינדוס מעודכן.
בכל אופן, שתי שאלות: איזו גרסה הווינדוס שברשותך?
האם יש משתמש נוסף במחשב?
אם לא, נסה ליצור אחד ולפתוח דרכו את האתר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
הESET לפעמים שם תעודה... ויש עם זה כשלים מידי פעם.
תנסה לבטל SSL ותבדוק

• הוסף לסימניות
הESET לפעמים שם תעודה... ויש עם זה כשלים מידי פעם.
תנסה לבטל SSL ותבדוק
את ה-ESET התקנתי אחרי הבעיה, כיון שחיפשתי אולי וירוס גורם לזה.

בכל אופן עולה כעת על דעתי שהבעיה נגרמה בעקבות העדכון האחרון שעשיתי לוינדוס לפני כשבוע.

• הוסף לסימניות
האם זה רק אצלך או אצל כל גולש?
אצלי זה רק אצלי ולא בשום מחשב / גולש אחר.
לא יודעת. כי אחרים לא מורידים דברים במחשב, (הם פרמטיבים בענין לדעתם). אז לבנתיים רק אני נתקלתי בבית.
במחשבים אחרים לא ראיתי.
אבל מי יודע...

• הוסף לסימניות
היה איתי עכשיו איש מחשבים, הוא ניסה להתקין את התעודה התקינה של האתר בוינדוס, אך זה לא עזר, עדיין האתר לא השתמש עם זה.
המפליא הוא, שהתאריכים של האישור המקורי התקין, והאישור שמופיע אצלי כשמעלים את האתר - שונים!
אני מצרף תמונה
אישור SSL.jpeg

האישור הלא תקין:

אישור תעודה.jpeg

• הוסף לסימניות
היה איתי עכשיו איש מחשבים, הוא ניסה להתקין את התעודה התקינה של האתר בוינדוס, אך זה לא עזר, עדיין האתר לא השתמש עם זה.
המפליא הוא, שהתאריכים של האישור המקורי התקין, והאישור שמופיע אצלי כשמעלים את האתר - שונים!
אני מצרף תמונה
צפה בקובץ המצורף 705685

האישור הלא תקין:

צפה בקובץ המצורף 705687
גולם אחד!!!!!!!
לפעמים אני כועסת על הרשת!

• הוסף לסימניות
פתרון לא מומלץ:
להפעיל את כרום בהפעלה (win + r) ולכתוב "chrome –ignore-certificate-errors" שזה בעצם מפעיל את כרום ללא וידוא תעודות תקינות.
כדי שלא תצטרך לעשות זאת תמיד, תעשה קיצור דרך בשלחן העבודה ישיר לזה.
(כדאי!) להשתמש בזה רק לאתר הספציפי

• הוסף לסימניות
פתרון לא מומלץ:
להפעיל את כרום בהפעלה (win + r) ולכתוב "chrome –ignore-certificate-errors" שזה בעצם מפעיל את כרום ללא וידוא תעודות תקינות.
כדי שלא תצטרך לעשות זאת תמיד, תעשה קיצור דרך בשלחן העבודה ישיר לזה.
(כדאי!) להשתמש בזה רק לאתר הספציפי

תודה
ניסיתי, זה מקפיץ לי חלון כרום, ושם כתוב
לא ניתן לגשת לאתר הזה
‏לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-IP של השרת של xn--ignore-certificate-errors-st5o.

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לכתוב זאת בחלון הכתובת של כרום, אלא בשורת ההפעלה (כשאתה לוחץ על מקש וינדוס עם האות R)

• הוסף לסימניות
ניסיתי כעת להתקין אנטימלוור נגד תולעים ורוגלות וזה מה שהוא כותב לי:
[זה קשור לבעיה? אני מבין שזו בעייה עם השרת, זה קשור אולי לנטפרי?]
אנטימלוואר.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה