אני מיואש. אתר מסוים שתמיד עולה עם אזהרת אבטחה ומשולש אדום - רק אצלי!

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סליחה טעיתי אני רואה שגם אצלי זה כך
תכתוב כך:
Bash:
chrome --ignore-certificate-errors
זה עבד אצלי

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
סליחה טעיתי אני רואה שגם אצלי זה כך
תכתוב כך:
Bash:
chrome --ignore-certificate-errors
זה עבד אצלי

תודה. עשיתי. זה אמנם מעלה את האתר מבלי הודעות שגיאה [אבל עם המשולש האדום המפחיד] אבל בכל זאת זה לא פותר לי את הבעיה, מפני שהבעיה העיקרית שכל תזוזה באתר ופתיחת כל דף לוקחת דקה בגלל "יוצר חיבור מאובטח" , וזו עיקר הבעיה, לא המשולש האדום...

אתרים אחרים עולים לך כרגע?
הכל, ללא יוצא מן הכלל [במגבלות הסינון...]

• הוסף לסימניות
תודה. עשיתי. זה אמנם מעלה את האתר מבלי הודעות שגיאה [אבל עם המשולש האדום המפחיד] אבל בכל זאת זה לא פותר לי את הבעיה, מפני שהבעיה העיקרית שכל תזוזה באתר ופתיחת כל דף לוקחת דקה בגלל "יוצר חיבור מאובטח" , וזו עיקר הבעיה, לא המשולש האדום...

הכל, ללא יוצא מן הכלל [במגבלות הסינון...]
אם אתה סומך על האתר, (אני לא יודע אולי כבר התקנת) תוכל ללחוץ על המשולש המאיים, ללחוץ על האישור, לבחור בכרטיסיה פרטים, (כמו התמונה שהעלית קודם) ללחוץ שוב על העתקה לקובץ.
אחרי שאתה שומר את הקובץ תבחר אותו (לחיצה כפולה) ואז - התקן תעודה.
ובפעם הבאה זה אמור להיות לכאורה בסדר.

• הוסף לסימניות
אם אתה סומך על האתר, (אני לא יודע אולי כבר התקנת) תוכל ללחוץ על המשולש המאיים, ללחוץ על האישור, לבחור בכרטיסיה פרטים, (כמו התמונה שהעלית קודם) ללחוץ שוב על העתקה לקובץ.
אחרי שאתה שומר את הקובץ תבחר אותו (לחיצה כפולה) ואז - התקן תעודה.
ובפעם הבאה זה אמור להיות לכאורה בסדר.
לא עזר, כלום לא השתנה.

• הוסף לסימניות
@rutt
אתה יכול לנסות בדפדפן פיירפוקס (שמשתמש עם מאגר תעודות משלו)?

• הוסף לסימניות
@rutt
היה לי כזה דבר, התברר שזה בגלל האנטיוירוס Avast
צריך להוריד את האנטיוירוס לגמרי- לא רק להקפיא.
צריך להוריד תוכנה להסרת אנטיוירוס (תחפשי בגוגל- זה זמין)-
ואז הבעיה נפתרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אתה מוכן לעוד ניסיון ?? או שעכשיו אתה כבר באמת מיואש.... ?

אתה צריך לנסות למחוק את האישור הבעייתי:

תפעיל MMC תוסיף את היישום Snap-in 'אישורים'

עכשיו תוכל לחפש בכל האישורים, תכנס לאתר הבעייתי תלחץ על המנעול >אישור, תעשה חיפוש על הונפק ע"י ע"פ מה שמופיע בחלון החיפוש, אם לא מצאת, תכנס שוב לאישור הבעייתי של האתר ותכנס ללשונית נתיב אישור ותחפש את האישור שמעליו, תמחק את מה שאתה מוצא בחיפוש ותקווה לטוב... אולי תצטרך הפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
@rutt
היה לי כזה דבר, התברר שזה בגלל האנטיוירוס Avast
צריך להוריד את האנטיוירוס לגמרי- לא רק להקפיא.
צריך להוריד תוכנה להסרת אנטיוירוס (תחפשי בגוגל- זה זמין)-
ואז הבעיה נפתרה.
בהצלחה!
אין לי אוואסט. ניסיתי לכבות את הדיפנדר, ולא עזר.

• הוסף לסימניות
אתה מוכן לעוד ניסיון ?? או שעכשיו אתה כבר באמת מיואש.... ?

אתה צריך לנסות למחוק את האישור הבעייתי:

עכשיו תוכל לחפש בכל האישורים, תכנס לאתר הבעייתי תלחץ על המנעול >אישור, תעשה חיפוש על הונפק ע"י ע"פ מה שמופיע בחלון החיפוש, אם לא מצאת, תכנס שוב לאישור הבעייתי של האתר ותכנס ללשונית נתיב אישור ותחפש את האישור שמעליו, תמחק את מה שאתה מוצא בחיפוש ותקווה לטוב... אולי תצטרך הפעלה מחדש.

לא לגמרי ברור לי מה שכתבת.

נכנסתי לסנאפ-אין, האישור התקין [שאיש המחשבים הוריד מהאתר התקין שהוא רואה אצלו והתקין אצלי] נמצא.
האישור הלא תקין - לא נמצא. ובעצם בכרטיסיה של האישר הלא תקין מופיע "המנפיק של אישור זה לא נמצא"

• הוסף לסימניות
נכנסתי לסנאפ-אין, האישור התקין [שאיש המחשבים הוריד מהאתר התקין שהוא רואה אצלו והתקין אצלי] נמצא.
האישור הלא תקין - לא נמצא. ובעצם בכרטיסיה של האישר הלא תקין מופיע "המנפיק של אישור זה לא נמצא"
זו בדיוק הבעיה שהאישור לא מגיע 'מלמעלה'.. ממי שיכול להנפיק אישורים.

בשביל החיפוש אתה יכול להשתמש גם ב'הונפק עבור' או ב'מספר סידורי'.

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הבעיה שהאישור לא מגיע 'מלמעלה'.. ממי שיכול להנפיק אישורים.

בשביל החיפוש אתה יכול להשתמש גם ב'הונפק עבור' או ב'מספר סידורי'.
איך בדיוק אני אמור לחפש והיכן? ומה המספר הסידורי שאני אמור לחפש?

• הוסף לסימניות
איך בדיוק אני אמור לחפש והיכן? ומה המספר הסידורי שאני אמור לחפש?
(Certificates)
תוכל לבחור או את האישורים עבור המחשב או עבור המשתמש או עבור שירות מסויים תבחר עבור המחשב שלך.

בלשונית 'פעולה' יהיה לך FIND Certificates... ושם אפשר לבחור לפי מה לחפש Serial-number זה מספר סידורי..
תוכל למצוא את הסריאל בלשונית פרטים של האישור

• הוסף לסימניות
(Certificates)
תוכל לבחור או את האישורים עבור המחשב או עבור המשתמש או עבור שירות מסויים תבחר עבור המחשב שלך.

בלשונית 'פעולה' יהיה לך FIND Certificates... ושם אפשר לבחור לפי מה לחפש Serial-number זה מספר סידורי..
תוכל למצוא את הסריאל בלשונית פרטים של האישור

אם אתה מתכוין שאחפש את האישור המזויף בדרך הזו, כך עשיתי, והוא לא מוצא אישור עם מספר כזה.

בנוגע לאישור התקין [זה שהותקן, אך המחשב לא משתמש בו] - אותו הוא כן מוצא.

• הוסף לסימניות
עוד נסיון... אבל לפני זה הייתי ממליץ לך לבדוק אם שחזור מערכת שלך פעיל ואם מוגדר נכון, ולעשות נקודת שחזור.

תמחק את כל הקבצים שנמצאים בתיקייה בנתיב הבא [לפני זה הייתי ממליץ להעתיק את התיקייה.. על כל צרה.. אני מעדיף תמיד לעשות את זה בצורה של ארכיון, כלומר להוסיף את כל התיקייה לארכיון].

הנתיב:
C:\ProgramData\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys

נערך לאחרונה ב:
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
עוד נסיון... אבל לפני זה הייתי ממליץ לך לבדוק אם שחזור מערכת שלך פעיל ואם מוגדר נכון, ולעשות נקודת שחזור.

תמחק את כל הקבצים שנמצאים בתיקייה בנתיב הבא [לפני זה הייתי ממליץ להעתיק את התיקייה.. על כל צרה.. אני מעדיף תמיד לעשות את זה בצורה של ארכיון, כלומר להוסיף את כל התיקייה לארכיון].

הנתיב:
C:\ProgramData\Microsoft\Crypto\RSA\MachineKeys
תודה.
אבל אצלי התיקיה זאת ריקה.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני שם לב, שבמחשב השני ששם האתר עולה תקין, התעודה של האתר עצמו, מופיעה בשורה מתחת לאישור של נטפרי, ולעומת זאת אצלי - מופיעה רק התעודה המזויפת, מבלי שיופיע מעל זה האישור של נטפרי.
מבדיקה שעשיתי מצאתי שהאישור של נטפרי נמצא אצלי במחשב בתוך שלל התעודות.
הבעיה אצל נטפרי?

• הוסף לסימניות
ניסית כבר את זיהוי הבעיות האוטומטי של נטפרי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה