מידע שימושי אני ממליצה לכל מי שרוצה חווית ''ליל הסדר'' שונה לקרוא את הספר "קורמו-סיפור הגאולה"

• הוסף לסימניות
שנה שעברה נחשפתי אליו, הוא שינה לי את כל ההסתכלות על סיפור יציאת מצרים, הגאולה, האמונה
מאד מתאים לתקופה הקשה בה אנחנו נמצאים.
כתוב בצורה מרתקת מבוסס על מדרשים וחז''ל, עלילה מיוחדת!!
הבנתי שבקו למען אימהות יש קריין שמספר את הסיפור לפי פרקים, שווה לבדוק למי שלא אוהבת לקרוא.
בקיצור מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
ג"א מצטרף לנ"ל.

הזיכרונות הווי המצרי עדיין חקוקים בזיכרוני מלפני שנתיים.
לאור המלצות הרבים אתפנה מעיסוקיי לקרוא את הספר ושב מכריכה לכריכה...

• הוסף לסימניות
ספר מרתק ומרגש!!!
אמא שלי קראה אותו לפני פסח ואחרי זה אני קראתי אותו.
התחלתי אותו בחול המועד פסח שנה שעברה וסיימתי במוצאי ספח, בין הורדת כלים והעלאת כלים לארון של פסח....

ממליצה מאוד!!
זה נותן פרספקטיבה חדשה על פסח ועל יציאת מצרים!!
ממליצה לקרא לפני פסח או בחול המועד!!

• הוסף לסימניות
וואו כמה תגובות:)
עוד נקודה
לאבא (וגם אמא) שרוצים לתאר את המכות בצורה חיה וברורה, הספר נותן הכל בהמחשה,
אני אישית שנה שעברה ישבתי איתו בליל הסדר וממש הקראתי ממנו חלקים או סיפרתי בעל פה!
בקיצור, רוצו לקנות, יש לכם שבועיים לקרוא אותו....

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצותת
ספר מהמם שקראתי אותו המון פעמים!
מומלץ לנערים ונערות וגם למבוגרים.
והכתיבה מהממת וכייפיתת לקרוא

ואגב, הוא ממש לא רק לפסח!
תמיד נחמד לקרוא אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה