- הוסף לסימניות
מוכרים ביפה נוףהנה הספר קורמו באנגלית
110 ש"ח
מוכרים ביפה נוףהנה הספר קורמו באנגלית
מה 110 ? באתר הזה ?מוכרים ביפה נוף
110 ש"ח
yefe.co.il
הספר באנגליתמה 110 ? באתר הזה ?
ביפה נוף זה 69 ש"ח
קורמו - מסע הגאולה - יפה נוף פלדהיים
קורמו - מסע הגאולה- יפה נוף פלדהיים | חנות ספרים יהודית - מגוון ספרי קודש, ספרי ילדים וקומיקס במחירים מיוחדים. הצטרפו למועדון הלקוחות!yefe.co.il
yefe.co.il
איזה מענייןהספר באנגלית
נמכר ביפה נוף בכריכה קשה
ובמחיר 110
![]()
Dual Discovery קורמו אנגלית - יפה נוף פלדהיים
Dual Discovery קורמו אנגלית- יפה נוף פלדהיים | חנות ספרים יהודית - מגוון ספרי קודש, ספרי ילדים וקומיקס במחירים מיוחדים. הצטרפו למועדון הלקוחות!yefe.co.il
לכאורה כבר יצא, באנגלית בוודאי.מתי אמור לצאת ?
כן, זה יצא באנגליתלכאורה כבר יצא, באנגלית בוודאי.
כי הראיון מתשפ"ב (כך המראיינת אמרה)
או שזו טעות, וזה כן ראיון טרי מהשנה?
אין לי מושג
yefe.co.il
מצטרפתמומלץ לעקוף על הקטע של תיאור השעבוד
לא נרדמתי כל הלילה אחרי כן![]()
היא הוציאה ספר על נס חנוכה
עברייקוס
הספר " עברייקוס" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
עברייקוס – יפה נוף פלדהיים – רשת חנויות ספרים ארצית לכל המשפחה, ספרי קודש וספרי לימוד להזמנה גם באתר עם משלוח עד הבית!yefe.co.il
זה אותה סופרת של קורמו ?'עניה סוערה' על חורבן הבית- גם שלה נראה לי
לדעתי כןזה אותה סופרת של קורמו ?
כי כתוב שם ש פאם !
משהו יכול להלוות לי?היא הוציאה ספר על נס חנוכה
עברייקוס
הספר " עברייקוס" במחיר שווה | יפה נוף פלדהיים
עברייקוס – יפה נוף פלדהיים – רשת חנויות ספרים ארצית לכל המשפחה, ספרי קודש וספרי לימוד להזמנה גם באתר עם משלוח עד הבית!yefe.co.il
הבנתי שזה שם עט של סופרת אמריקאית שחפצה בעילום שמה, יש לה עוד ספרים בשמות אחרים, אבל לא יודעת אם הם תורגמו לעברית.זכריה הופמן כך כתוב בכריכה
ויש גם תרגום לאידיש ספרדית ואנגלית
בגדול זה תורגם מאנגלית לעברית
ספר מעניין מאוד ומרתקמצטרפת להמלצותת
ספר מהמם שקראתי אותו המון פעמים!
מומלץ לנערים ונערות וגם למבוגרים.
והכתיבה מהממת וכייפיתת לקרוא
ואגב, הוא ממש לא רק לפסח!
תמיד נחמד לקרוא אותו
נשמח לשמוע באילו דברים מדוברלי אישית ממש הציק לכל אורך הספר מספר דברים שמתנגשים עם מה שכתוב בספרות התורנית
יש בסוף הספר את המקורות (התורניים!) עליהם הספר הסתמךלאחר מחילה מהסופרת ומהמתלהבים כאן
לי אישית ממש הציק לכל אורך הספר מספר דברים שמתנגשים עם מה שכתוב בספרות התורנית
יש משהו מאד נוגע ללב בתיאור שלה.מצטרפת
זה ממש הרס לי את שמחת החג בזמנו
ספר עם קטעים קשים מאד.
מאז אני קוראת אותו בערב פסח
לא בחג עצמו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים