מידע שימושי אני ממליצה לכל מי שרוצה חווית ''ליל הסדר'' שונה לקרוא את הספר "קורמו-סיפור הגאולה"

• הוסף לסימניות
זה אותה סופרת של קורמו ?
כי כתוב שם ש פאם !
אם אני לא טועה זו לא אותה סופרת
הסופרת של עניה סוערה מתגוררת בישראל
והכתיבה שונה
קורמו ספר מיוחד
וגם עניה סוערה מיוחד
אני שומרת כל אחד לתקופה המתאימה

• הוסף לסימניות
באנגלית קוראים לו גם קורמו?
ואיפה משיגים?

• הוסף לסימניות
  • שכוייח!
Reactions: M:D
  • הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה,
בקריאת הספר את נשאבת לתקופת השיעבוד ונכנסת לחג הפסח באווריה אחרת,
יותר מבינה ,

• הוסף לסימניות
לילדים יש גם 2 ספרים ממש מומלצים לתקופה זו שלפני פסח
בעצם היום ובחצי הלילה של חיים גרינבוים.
גם מבוגרים נהנים, אחין שלי הביא את זה לחיידר, המלמד ביקש ממנו לקרא בהפסקה כשנשאר בכיתה, וביקש ממנו להביא גם למחר שימשיך לקרא

• הוסף לסימניות
הספר "קורמו" מעולה. אני בד"כ לא אוהבת ספרים מדומיינים, אבל הספר הזה ממש 'אמיתי'-סיטואציות שבהחלט היו יכולות להתרחש בזמן השעבוד במצרים. מומלץ לקרוא לפני פסח-מכניס לאווירה ולהבין את הסבל שבשעבוד.
שנזכה לצאת מאפלה לאורה ולביאת משיח בקרוב ממש, אמן!

• הוסף לסימניות
עדיין לא מאוחר
רוצו לקנות
קראו אותו בשבת (בנשימה עצורה..)
וליל הסדר שלכם השנה יהיה שונה ותרגישו שבאמת יצאתם ממצרים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה