שאלה אני ממש מתלבטת על שיש גרניט פורצלן לעומת אבן קיסר

• הוסף לסימניות
כל אחד אומר משהו אחר!!
המעצבת אומרת - רק לא גרניט פורצלן.
חברת המטבחים אומרת - רק גרניט פורצלן!
לא הצלחתי לצאת ברורה מריבוי האשכולות כאן...
תוכלו לעזור לי בדחיפות??
תודה!

• הוסף לסימניות
שיש פורצלן-
עמיד בפני חום, אפשר להניח עליו סירים רותחים, אך רגיש יותר למכות ושברים
אינו סופג כתמים
המחיר שלו יקר יותר מקוורץ (קיסר)

לעומתו הקוורץ (קיסר) -
לא עמיד בחום גבוה מאוד וא"א להניח עליו דברים רותחים, פחות רגיש לשברים ומכות
יותר נוטה לספוג כתמים (חברת "אבן קיסר" נותנת אחריות)
מאוד תלוי מה הנתונים של המשפחה והאופי של המשתמשים בו

• הוסף לסימניות
לי יש גרניט.
לא חושבת שזה שווה את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם הוא שביר אז מה ההבדל בינו לבין גרניט פורצלן?

מה מהסוגים קל לניקוי ופרקטי, אפשר להניח משטחים חמים, ניתן להכשרה בפסח ?

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו גרניט פורצלן בית פעיל ב"ה אין שברים למעט צ'פ קן שלא ברור לאיש איך נהיה במקום נסתר.
ההיתרונות שלו היו שווים לי הכל. אפשר להניח רותח ישר על השיש, ז"T סירים מהכיריים, תבניות מהתנור...
כמו כן נקיון עם מגוון חומרים.
מה גם שבתקופה שקניתי היו לי כמה חברות וגם בדירה הקודמת שלי שהשיש קוורץ שלה נסדק. שיש חנויות מוכרות ורשמיות.
אצל חברה אחת שנוצר לה סדק מכוער פחות משנה אחרי ההתקנה קיסר הדיעו למלא בסילקון.
אחרי ששמעתי כל זאת הבנתי שאין לו יתרונות...

• הוסף לסימניות
עשינו שיש פורצלן ומתלבטים מאוד על הכיור
מה לדעתכן יותר יפה ומרשים יותר איכותי ויותר טוב כיור של שיש פורצלן או כיור רגיל?
ואם כיור של שיש נראה לכן שזה יכול להישבר וגם מבחינת יופי זה יותר יפה מכיור רגיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה