כללי אני ממש מתלבטת

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
מצד נוחות ואיכות מחשב נייח או ניד?
אשמח לתגובתכם

• הוסף לסימניות
איכות ונוחות - רק נייח!!!!!!

• הוסף לסימניות
אם את לא צריכה מחשב נייד - כלומר אין לך צורך בניוד,
אז תקני נייח.
יותר נוח, יותר איכותי, יותר זול.

חני

• הוסף לסימניות
איכות אומרים נייח,
מנסיון אני שנים עבדתי על נייח והיה לי מאוד נוח,
לאחרונה התחלתי עם נייד בגלל שנוח לי יותר מבחינת הבית
אם את קובעת לך מקום נוח עם הנייד זה ממש אותו דבר!

• הוסף לסימניות
זהו שיש לי צורך להתנייד השאלה אם המחשב הנייח הוא בהרבה יותר חזק מהנייד
ו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פעמון;1627840:
זהו שיש לי צורך להתנייד השאלה אם המחשב הנייח הוא בהרבה יותר חזק מהנייד
ו

אין השוואה כלל!!! במיוחד אם זה וידאו!

• הוסף לסימניות
מניסיון, נייד טוב להתניידות ותו לא.
נייח הרבה יותר זול, הרבה יותר חזק.
ובעיקר טוב לטווח הארוך, הוא אוחז שנים.
ולא כמו נייד, אפשר לתקן אותו ולהחליף חלקים אצל כל טכנאי פשוט.

אם צריך את ההתניידות בשביל להראות עבודות, אפשר לקנות טאבלט וכדומה.

• הוסף לסימניות
קיצור שכנעתם אותי שהכי עדיף נייח
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה