התייעצות אני ממש רוצה להתחיל עסק של מכירות בגדים מחול-צריכה עזרה

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע
הרעיון הוא לעשות לפני חגים ובזמנים שצריך מכירות של בגדי נשים מהחברות הידועות מאמריקה
אני לא יודעת מאיפה להתחיל
יש לי תרעיון והמון מותבציה עכשיו צריכה רק להבין מאיפה מתחילים?
אפילו בתשלום
אשמח לדעת מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע
הרעיון הוא לעשות לפני חגים ובזמנים שצריך מכירות של בגדי נשים מהחברות הידועות מאמריקה
אפילו בתשלום
אשמח לדעת מה דעתכם?
ממליצה לך להתייעץ עם רבקי פרנקל
יש לה נסיון בתחום היא תדע להדריך אותך .

• הוסף לסימניות
  1. מחקר מותגים: תבדקי ותרשמי את שמות המותגים המבוקשים בארץ, תצרי קשר עם החברות ותבררי אם יש אפשרות לקבל הנחות בקנייה בכמויות. במיוחד כשמדובר בשוק שהם לא פועלים בו – מבחינתם זה רווח נקי, כי את תמכרי בארץ ולא בחו"ל, איפה שיש להם תחרות ישירה.
  2. סידור עניינים מול הרשויות: תוודאי שאת מסודרת מבחינת פתיחת עוסק, אישורי ייבוא וכל מה שצריך כדי לעבוד כחוק וללא הפתעות.
  3. אחסון: תחשבי מראש איפה את מתכוונת לאחסן את הבגדים, כדי שיהיה לך מקום מסודר ונגיש.
  4. מיקום מכירה: תחליטי באיזו עיר להתחיל. אולי עדיף להתחיל בקטן, בעיר אחת, כדי לבחון את הביקוש וההיענות.
  5. אסטרטגיית מכירה ראשונה: במכירה הראשונה, כדאי לך להתמקד יותר במיתוג ובבניית שם טוב מאשר ברווחים. תציעי מחירים נוחים כדי שיזכרו אותך כמשהו איכותי וזול. כך תייצרי קהל נאמן שיחזור אליך שוב ושוב, וזה ייבנה עם הזמן, וכך גם ראיתי אצלי בבית, שיש מכירות שחייבים ללכת ויש כאלה שפחות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  1. מחקר מותגים: תבדקי ותרשמי את שמות המותגים המבוקשים בארץ, תצרי קשר עם החברות ותבררי אם יש אפשרות לקבל הנחות בקנייה בכמויות. במיוחד כשמדובר בשוק שהם לא פועלים בו – מבחינתם זה רווח נקי, כי את תמכרי בארץ ולא בחו"ל, איפה שיש להם תחרות ישירה.
  2. סידור עניינים מול הרשויות: תוודאי שאת מסודרת מבחינת פתיחת עוסק, אישורי ייבוא וכל מה שצריך כדי לעבוד כחוק וללא הפתעות.
  3. אחסון: תחשבי מראש איפה את מתכוונת לאחסן את הבגדים, כדי שיהיה לך מקום מסודר ונגיש.
  4. מיקום מכירה: תחליטי באיזו עיר להתחיל. אולי עדיף להתחיל בקטן, בעיר אחת, כדי לבחון את הביקוש וההיענות.
  5. אסטרטגיית מכירה ראשונה: במכירה הראשונה, כדאי לך להתמקד יותר במיתוג ובבניית שם טוב מאשר ברווחים. תציעי מחירים נוחים כדי שיזכרו אותך כמשהו איכותי וזול. כך תייצרי קהל נאמן שיחזור אליך שוב ושוב, וזה ייבנה עם הזמן, וכך גם ראיתי אצלי בבית, שיש מכירות שחייבים ללכת ויש כאלה שפחות.
בהצלחה!
הכי חכם בעסקים זה לאט ובטוח.

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע
אפילו בתשלום
אשמח לדעת מה דעתכם?
מהכרות לא עמוקה עם התחום,
תקחי בחשון כמה פעמים לסוע לחול לתערוכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה