אני מנסה להסיר דרייברים ללא הצלחה

• הוסף לסימניות
התקנתי במחשב דרייברים לסינטיק ולעוד כמה לוחות נוספים, וזה יוצר בלבול.
אני רוצה להסיר הכל ולהתקין רק דרייבר של הסינטיק.
ואני לא מצליחה להסיר לגמרי, אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
תנסי עם התוכנה Iobit driver booster
זכור לי שאפשר לנהל שם את הדרייברים
אך לנהוג בזהירות
אם כי לא כתבת איך את מנסה להסיר.

• הוסף לסימניות
התוכנה חינמית? ואיך אפשר להשיג אותה?
ניסיתי להסיר בהוספה/ הסרה של לוח הבקרה וזה עדיין מותקן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא ככה מסירים דרייברים
לחצי קליק ימני על המחשב שלי
בחרי בניהול
לכי להתקנים
חפשי את ההתקן אותו את בטוחה שאת רוצה להסיר
לחצי קליק ימני ובחרי בהסר התקן
אגב, בתוכנה המצורפת ישנה אפשרות לניקוי דרייברים שלא בשימוש, לא להשתמש בזה, זה מזיק למחשב

קבצים מצורפים

• driver_booster_setup.zip
    18.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא ככה מסירים דרייברים
לחצי קליק ימני על המחשב שלי
בחרי בניהול
לכי להתקנים
חפשי את ההתקן אותו את בטוחה שאת רוצה להסיר
לחצי קליק ימני ובחרי בהסר התקן
אגב, בתוכנה המצורפת ישנה אפשרות לניקוי דרייברים שלא בשימוש, לא להשתמש בזה, זה מזיק למחשב

לא משתמשים עם התוכנות האלו
יש מנהל התקנים
ולוח בקרה הוספה או הסרה של תוכניות

• הוסף לסימניות
הצלחתי להסיר דרך לוח הבקרה
ולהתקין את הדיסקים המקוריים שלי.
עברו יומיים, עבד מעולה!!
והבוקר מסך הסינטיק לא נדלק!!!
כפתור הPOWER דלוק כל הזמן, אבל לא רואים במסך כלום.
מה יכול להיות שקרה??
ומה עושים???? זה כבר נורא דחוף לי:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה