כללי אני מנסה להעלות ולא מצליח

• הוסף לסימניות
עיצבתי קופסא למשלוחי מנות ואני לא מצליח לעלות אותה לאתר, מה אני עושה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;729652:
עיצבתי קופסא למשלוחי מנות ואני לא מצליח לעלות אותה לאתר, מה אני עושה?
איזה הודעת שגיאה אתה מקבל?

• הוסף לסימניות
הנה היא ההודעה...

נכתב ע"י שיר770;729653:
איזה הודעת שגיאה אתה מקבל?

Fatal error: Out of memory (allocated 378273792) (tried to allocate 146500193 bytes) in D:\Domains\prog.co.il\wwwroot\includes\class_image.php on line 2401

• הוסף לסימניות
חסום לי ברימון.
יש לך דרופבוקס?

• הוסף לסימניות
לפינתי, א. תודה רבה
וב. ניסיתי להיכנס לקישור שלך אבל הוא רושם שאיני מורשה..

• הוסף לסימניות
עדיין לא רואים.
שמת את הקובץ בתקיה פבליק?
מה מראים החצים בסמל של הדרופבוקס שליד השעון?

• הוסף לסימניות
שים לב

שיש מגבלה של גודל מקסימלי לכל קובץ.

קבצים מצורפים

• עם סימוני חתיכה2.jpg
    KB 754.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
2OR

תודה לך..
לא ידעתי שיש מגבלה בגודל..אין לי מילים

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הקובץ הודפס כבר?
אם לא, מה שהפריע לי ממבט ראשון זה הר' המרוחה. כדאי לפרק אותה ולהוסיף חלק בראש האות בלבד במקום למתוח אותה לשני הכוונים. (צירפתי תמונה להמחשה)

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
דא"ג זה הפונט שפונטביט נתנו כדוגמא, עם שלל הפונקציות, רק ללא האות א'...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

המילים "פורים שמח" קצת צמודות מדי ללוגו ולתמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה