אני מנצלת את המומנטום...

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם!
אני די חדשה פה בפורום ונהנית לגלוש כאן ולהחכים בדיונים שונים, מעניינים פחות או יותר...("האחד בא לגור" וכו)
אני עדיין תוך כדי לימודים, ולכן יש לי רק עבודות תיאורטיות. חשוב לי מאד לעמוד פעם לביקורת ציבורית עניינית ובונה, ולכן אני מצרפת את העבודות ששלחתי לתחרות "חכם קונה במכולת", כי אני מבינה שעם הזכיה של עמיתתנו (צל"ש!) כולם פה בעניינים, וחלילה לא כדי לקחת ממנה את הקרדיט הראוי לה.
אז קדימה - השחיזו מקלדות והחכימו אותי מניסיונכם!

קבצים מצורפים

• חוזרים-למכולת-1.jpg
    KB 413.7 · צפיות: 19
  • חוזרים-למכולת-2.jpg
    KB 384.6 · צפיות: 16
  • חוזרים-למכולת-3.jpg
    KB 348.2 · צפיות: 14
  • חוזרים-למכולת 4.jpg
    KB 255.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אהבתי, והתחברתי למסר...
העיצוב - טוב, השטח הלבן שולט בעיני, תנסי לשבור אותו.
הלוגו - מעולה.
המסר - מעולה... אמיתי ומנוסח טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד
אהבתי במיוחד את המודעה עם הטיולון.

• הוסף לסימניות
בס"ד
במודעה השלישית, זו עם העגלה, נראה לי שיש נקודה (או ניקוד) מיותרת.

קבצים מצורפים

• 2224.jpg
    KB 64.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות ועל המחמאות! אין לי שמץ של מושג בגרפיקה, ולכן מה שבעצם אני מבקשת זה התייחסות לרעיון והצורה הקריאייטיבית בה הוא מבוצע.
אשמח מאד לקבל עוד הערות מתחום האסטרטגיה וקופירייטינג.

• הוסף לסימניות
הערה לשונית על הניסוח:

בתור עורך לשון, מפריע לי שהמשפט הפותח הוא "יש את...". אין דבר כזה בעברית 'יש את'. (יש=נשוא, ולפני הנושא לא יכולה לבוא המילה 'את').

וגם בהמשך: "יש להם את היכולת" - טעות. צריך לומר: "יש להם היכולת".

עכשיו שגם סיימתי לקרוא כל הטקסט, אני מבין שכל המסמך המתאר את ערכי המותג לא עבר עריכה מקצועית...

אבל העיצוב והמודעות, ממש יפות!

• הוסף לסימניות
המסמך אכן לא חלק מהעבודה. נכתב במהירות כדי לצרף הסבר לרעיון שנבחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה