קבצים אני מעוניין ליצור קובץ אנשי קשר מתוך אקסל ולהעביר אותו למכשיר ארבע על ארבע.

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי את התהליך הבא- העליתי את קובץ האקסל ל־Google Contacts, ייצאתי משם קובץ אנשי קשר בפורמט נתמך (CSV / VCF)ניסיתי להעביר את הקובץ למכשיר, לצערי, הייבוא לא הצליח והמכשיר לא קולט את אנשי הקשר. אשמח להכוונה ממי שעשה זאת בפועל-מהו הפורמט המדויק שהמכשיר תומך בו? האם צריך מבנה עמודות מסוים באקסל?
האם יש דרך אחרת מומלצת לבצע את ההמרה?
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
כדי לדעת באיזה פורמט בדיוק המכשיר תומך, אפשר ליצור כמה אנשי קשר במכשיר ואז לגבות את זה לכרטיס זיכרון ולפתוח במחשב באמצעות פנקס רשימות

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי את התהליך הבא- העליתי את קובץ האקסל ל־Google Contacts, ייצאתי משם קובץ אנשי קשר בפורמט נתמך (CSV / VCF)ניסיתי להעביר את הקובץ למכשיר, לצערי, הייבוא לא הצליח והמכשיר לא קולט את אנשי הקשר. אשמח להכוונה ממי שעשה זאת בפועל-מהו הפורמט המדויק שהמכשיר תומך בו? האם צריך מבנה עמודות מסוים באקסל?
האם יש דרך אחרת מומלצת לבצע את ההמרה?
תודה מראש!!
מה המקור של אנשי הקשר?
אני ביצעתי המרה באמצעות קלוד, וגם ביקשתי ממנו לקבע לי את המספר הראשי (כי היו כמה מספרים על אותו איש הקשר)

• הוסף לסימניות
כדי לדעת באיזה פורמט בדיוק המכשיר תומך, אפשר ליצור כמה אנשי קשר במכשיר ואז לגבות את זה לכרטיס זיכרון ולפתוח במחשב באמצעות פנקס רשימות
את זה ניסיתי ולא הצלחתי לעשות קובץ דומה

• הוסף לסימניות
מצטרף לאותו עניין: אנשי קשר שהכתב בהם התהפך ייצאתי לקובץ vcf וחשבתי לתקן איכשהו עם האקסל, אבל אין טקסט בעברית אלא בקידוד UTF-8 יש למישהו רעיון איך לתקן בכ"ז?

• הוסף לסימניות
מצטרף לאותו עניין: אנשי קשר שהכתב בהם התהפך ייצאתי לקובץ vcf וחשבתי לתקן איכשהו עם האקסל, אבל אין טקסט בעברית אלא בקידוד UTF-8 יש למישהו רעיון איך לתקן בכ"ז?
אני ביצעתי המרה באמצעות קלוד, וגם ביקשתי ממנו לקבע לי את המספר הראשי (כי היו כמה מספרים על אותו איש הקשר)
זה מאוד פשוט
רק צריך לקלאוד את הקובץ, ולרשום לו מה רוצים שהוא יתקן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה