- הוסף לסימניות
מה הזמנתן מהאתר לשבת?
אני מחפשת דחוף אתר יפה כמו שנתתם אתמול גם לנערות ונשים.אנו מעוניינת לנסות לקנות קניות לחג באינטרנט.
אחרי שנים של וריצות והוצאת כספים וכן למצוא ולא למצוא...או לקחת משהו רק כי כבר הסתובבתי חמש שעות...ובסוף לרוץ שוב בדקה אחרי האחרונה למשהו שחסר...
השנה אני רוצה לנסות דרך האינטרנט.
אשמח לקבל כתובות של אתרים המתאימים לרוחינו שישנם שם בגדים המתאימים למגזרינו..
ושאמינים וכן מגיעים מהר.
תודה לכולם
הם מייצרים בחול אבל המחסן פה בארץ.
אני קיבלתי היום בבוקר, של בת השנתים (היא נמוכה) צריך מעט לקצר, הגדולה בת8לקחתי מידה 10 מעולה!
יותר מאוחר אעלה תמונה
ממש יפה.התמונות לא יצאו משהו ... הקטנה לא הסכימה שאני יסמן לה וכו'....
במציאות נראה הרבה יותר מרשים ובד איכותי ונראה שעם גרביים ונעלים מתאימות יראה מהמם
צפה בקובץ המצורף 335573
בדיוק שמתי עין על השמלה הזאתהתמונות לא יצאו משהו ... הקטנה לא הסכימה שאני יסמן לה וכו'....
במציאות נראה הרבה יותר מרשים ובד איכותי ונראה שעם גרביים ונעלים מתאימות יראה מהמם
צפה בקובץ המצורף 335573
טייץ יפה ועליונית חגיגיתמה קונים לילדה בת שנה ורבע?
מחפשת משהו יפה במחיר שפוי, לא שמלה.
http://glsstyle.co.il/
עכשיו הביאו קולקציה חדשה ויפיפיה
מאוד אמינים, סחורה איכותית
ומשלוח מהיר
אני מאוד מרוצה מהדברים שלהם
התמונות לא יצאו משהו ... הקטנה לא הסכימה שאני יסמן לה וכו'....
צפה בקובץ המצורף 335573
בת השמונה היא בגובה סטנדטי - לא מדדתי אותה מדדתי אורך של שמלה שיש לה ולפי זהמה הגובה של בת ה8 שלך?
ואיזה מידה קנית לבת 2?
בת השמונה היא בגובה סטנדטי - לא מדדתי אותה מדדתי אורך של שמלה שיש לה ולפי זה
לבת השנתיים- יותר נכון היא בת שנתיים וחצי , לקחתי מידה 2, הכל מעולה לה מלבד האורך , היא יחסית נמוכה
https://www.mazalhazut.com/אני מחפשת דחוף אתר יפה כמו שנתתם אתמול גם לנערות ונשים.
אבל ממקום שאפשר להזמין לפסח
איזה אורך שמלה היא לובשת?
אני פשוט מתלבטת בין ה8 ל10
לא משווק בחנויותשל מי הסחורה הזאת?
זה משהו שמשווק גם בחנויות?
לאיזה רמה של חנות הייתן משוות את הסחורה, לבאזר או לחנויות יוקרתיות?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון לתועלת כולם.
אשמח לשמוע האם למישהו יש נסיון איתםקיבלתי היום במייל
חבלקיבלתי היום במייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים