עזרה אני מעוניינת לקנות בובת ניו יורק יד שניה במצב מצוין בלבד, יש למישהו?

• פותח הנושא 666
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך יודעים מה מקורי ומה לא?
משהי יכולה לתת סימן היכר למקורי?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 בובות אמריקאיות מאמריקה ממש , עם בגדים שלא ראיתי שנמכרים בארץ .
חדשות ממש באריזה .
המחיר יקר יותר מבארץ אבל זול מבאמריקה . (לפי מה שאמרו לי .. )
מה המחיר של כל אחת?

• הוסף לסימניות
באמריקה זה עולה ממש זול בין 20-30$
יש לי 2 בובות אמריקאיות מאמריקה ממש , עם בגדים שלא ראיתי שנמכרים בארץ .
חדשות ממש באריזה .
המחיר יקר יותר מבארץ אבל זול מבאמריקה . (לפי מה שאמרו לי .. )

• הוסף לסימניות
נדבר אחרי שהשיער יתקלקל והבובה לא יודעת מה יהיה מצבה
מה באמת עושים עם השיער של הבובה? כי ראיתי גם בובות ניו יורק מקוריות עם שיער מדובלל ונפוח....
יש דרך לשמור? קנינו עכשיו לילדונת שאוהבת שיער ותסרוקות....

• הוסף לסימניות
מה שהיה קרוב לקופות? זה אכן אמיתי , אבל המחיר היה 120 ש"ח,
אגב, היום הם העלו את המחיר ל 129 ,

לא היה ליד הקופות אלא בכניסה.
בסניף בת הדר
ב-59 ש"ח
לוידעת מה היה במקומות אחרים..

• הוסף לסימניות
מה באמת עושים עם השיער של הבובה? כי ראיתי גם בובות ניו יורק מקוריות עם שיער מדובלל ונפוח....
ה
זה מה שקרה לבובה שלנו :(
יש עיצה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה