אני מקבלת המון ספאם - מרכזות חברתיות, מפעילות, מפיקות

• הוסף לסימניות
אני מבין שזה נשמע אכזרי, אבל זה כמו לדווח למשטרה על מטרידן בטלפון.. הוא היה אמור לחשוב על זה לפני, לא?!
אני שואל ברצינות, מנסה להבין
יש הבדל בין שליחת מייל ספאם לבין התנהגות ספאמית ברשת.

• הוסף לסימניות
נשמע שקצת לא הבינו אותך,
אם מדובר בקבוצת גוגל גרופ שכל אחד יכול לשלוח לכתובת של הקבוצה וזה מגיע לכל החברים בה, את יכולה להסיר את עצמך ע״י שליחה למייל שמופיע בחתימה למטה (שורה שניה)-
1751450616054.png

אם מדובר ברשימה שיש לרכזות והם פשוט שולחות אוטומטית לכל מי שנמצא שם- יהיה לך מאד קשה לצאת...
תנסי מכל מי ששולח לך להחזיר מייל עם תבנית מוכנה שמבררת מאיפה הגיע אלייך המייל ואולי תצליחי לעלות על המקור, כמובן זה יכיל גם אזהרה לא לשלוח אלייך יותר.
לא לשלוח לספאם! מי ששולח לך את המיילים הוא לא הבעיה פה! וזה גם לא יעזור:)

• הוסף לסימניות
אני מבין שזה נשמע אכזרי, אבל זה כמו לדווח למשטרה על מטרידן בטלפון.. הוא היה אמור לחשוב על זה לפני, לא?!
זה באמת אכזרי, כי לרוב גם זה אנשים שכן אישרו. וגם אם לא, תסיר

• הוסף לסימניות
אולי תשלחי מייל לאתר הזה עם אזהרה שתתבעי אותם

• הוסף לסימניות
הרוב כתבו לי שלא זכור להן מאיפה יש להן את המייל שלי...
אולי כדאי לכתוב להן
שאם הם שולחות מייל שהן לא יודעות מאיפה הן קיבלו, ואז מן הסתם אין להן דרך להוכיח שהיה אישור לדיוור,
הן מסתכנות בגדול

כי את בטח לא היחידה שנכנסה לרשימה שלהן בדרך לא ידועה
וכל מי שקיבל מהן מייל כזה יכול לתבוע אותן

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין שליחת מייל ספאם לבין התנהגות ספאמית ברשת.
מצטער, לא כ"כ הבנתי..
זה באמת אכזרי, כי לרוב גם זה אנשים שכן אישרו. וגם אם לא, תסיר
אבל אתם מסכימים שאותה מנהלת של הדיוור שילמה כסף על רשימת מיילים שלא ביקשו מעולם לקבל את התכנים ולמרות זאת שלחה להם? אז אם כל אחד היה שולח מיד לספאם - היו מפסיקות לקנות רשימות מיילים, זהו. פתרנו את הבעיה לנצח!!
איפה הטעות שלי? זה אולי אכזרי, אבל כלפי מי שלקח את הסיכון כשקנה את הכתובת מייל שלי, משהו לא ברור לי מה לא נכון בחשיבה הזו עבורכם..
אני טועה בזה ששילמו כסף ע"מ לנסות לקנות אותי ולהטריד אותי במייל?! - שיישאו בתוצאות..

• הוסף לסימניות
זו שקנתה לא ידעה שעבדו עליה, וזה יגרום שכל המיילים שלה ישלחו לספאם.
סיפרו לי הרבה חברות שיש להן רשימות תפוצה, ונשים שאישרו, דיווחו ספאם והן נחסמו.

• הוסף לסימניות
ונשים שאישרו, דיווחו ספאם והן נחסמו.
אני חושב שאנחנו לא מדברים על אותו דבר..
נשים שאישרו?? ברור שאסור להם להרוס למישהי את העבודה אחרי אישור,
אבל זו שקנתה - מה היא חשבה לעצמה?
אתם מנסים להסביר שיש כאלו שמאשרים לקבל ספאם? יש מישהו כזה? שמוכן לחתום שכל אחד ישלח אליו מיילים?
אם כן - ברור שעליו לבוא בתלונות רק לעצמו! חתמת שאתה מעוניין ברשימות תפוצה - תתמודד עם זה.

• הוסף לסימניות
זה באמת מוזר כל העסק הזה
מוזר ומטריד מאוד
למה הברירת מחדל היא שמותר לשלוח את המיילים האלה,
והמקבל צריך לעשות פעולה של "הסרה" למי שרוצה?

זה היה צריך להיות הפוך:
כששולחים פעם ראשונה, היו צריכים לבקש "אישור קבלה" לשלוח עוד
וכל זמן שלא ניתן האישור - אסור לשלוח פעם שניה

(אותו דבר לגבי צינתוקים, אבל שם זה לא כ"כ יעזור, כי עצם הצלצול מטריד
בשונה מהמייל שיש אפשרות לפתוח או לא)

• הוסף לסימניות
למה הברירת מחדל היא שמותר לשלוח את המיילים האלה,
והמקבל צריך לעשות פעולה של "הסרה" למי שרוצה?
לא חושב שזה נכון,
אני חושב שקודם כל אסור לשלוח מייל ללא אישור,
גם במקרה של אישור חובה לתת אפשרות להסרה.

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים אנחנו נרשמים לדיוורים ולא שמים לב.
איך אפשר לדעת בודאות כזאת שלא נרשמנו?
לרוב אי אפשר.
יש כל מיני ירידים דיגיטליים, או כנסים למיניהם ביום שאנחנו מאשרים בחוסר שימת לב דוור מאלף אנשים.
ואז אנחנו רשומים לקבל דוורים באופן חוקי לחלוטין ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה