יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
[( הי אנשים, לא ראיתם בחיים אמא מצלמת ילדים ?? אז מה אם זו מצלמה ענקית??
)
נכתב ע"י יעל א;1347093:
בכל מי שיש לו מצלמה נורמלית...!![]()
תראו מה יצא מהמצלמה המקצועית, הדי מיושנת,שהשאלתי מהשכנה, ונסחבתי איתה לאכול בחוץ עם הילדים.( הי אנשים, לא ראיתם בחיים אמא מצלמת ילדים ?? אז מה אם זו מצלמה ענקית??)
כן, דחןף!! אני מקוה שפרוג מכניסים את זה לתוכנית הלימודים.נכתב ע"י park;1347178:חוץ ממצלמה את צריכה קורס פוטושופ קטן. ואת מסודרת.
אתה מדפיס את התמונות ישר מהכרטיס או מוסיף קצת קונטרסט וכאלה?נכתב ע"י msphoto;1347806:צלם לא צריך ללמוד פוטושופ. נקודה.
.
זה ההבדל בין צלם לטכנאי צילום.
(אם כי חוששני שדברי לא יובנו כהלכה)
נכתב ע"י sarigold5;1347832:אתה מדפיס את התמונות ישר מהכרטיס או מוסיף קצת קונטרסט וכאלה?
לא רלוונטית לכוון שאליו הגיע האשכול...נכתב ע"י מילה בסלע;1348214:למה הורדה התמונה?
אני מצלמת בRAW אז תמיד יש צורך בנגיעה.נכתב ע"י msphoto;1348149:במקרים רבים ללא נגיעה
כשיש צורך - מעט בהירות, מקסימום תיקון גוון עדין.
בשביל זה לא הולכים ללמוד פוטושופ, לא שכבות ולא מסכות והשד יודע מה עוד, מושגים שאני שומע ואין לי מושג מה טיבם.
מה את ממליצה לקרופ?נכתב ע"י רבקי פרידמן;1348283:לא מכירה 17-50
85 מעולה ממש
לי היה קשה לצלם איתה בקרופ (במיוחד ילדים תזזיתיים) ב פ"פ היא מושלמת
חהחהחה...נכתב ע"י RacheliM;1348331:אני צילמתי המון עם ה85 בקרופ בלי שום בעיה.
צריך להתרגל שאין לך זום ואת צריכה להתקדם ולהתרחק עם הרגליים....
נכתב ע"י יעל א;1348231:לא רלוונטית לכוון שאליו הגיע האשכול...
אני בע"ה קונה מצלמה.
בהתיעצות עם הגלים ועוד אנשים נחמדים, החלטתי על D7
השאלה לגבי העדשה:מה אתם אומרים על 85-1.8
בשילוב עם 17-50,
יכסה אותי מבחינת חוץ וסטודיו לא גדול?
תגובתכם תעזור לי מאד!
תודה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים