אני מקנאה!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1348331:
אני צילמתי המון עם ה85 בקרופ בלי שום בעיה.
צריך להתרגל שאין לך זום ואת צריכה להתקדם ולהתרחק עם הרגליים....

למה אין זום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1348716:
כי אין זום .

במצלמות קרופ אין זום?
או בעדשה הזו ספציפית?
או בעדשות מסוג מסויים?

אשמח להסבר מפורט יותר...

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1348720:
במצלמות קרופ אין זום?
או בעדשה הזו ספציפית?
או בעדשות מסוג מסויים?

אשמח להסבר מפורט יותר...

תודה!
זו עדשה קבועה.
אין זום במצלמה מקצועית, אם יש זום אז זה בעדשה ובחלק יש ובחלק אין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1348720:
במצלמות קרופ אין זום?
או בעדשה הזו ספציפית?
או בעדשות מסוג מסויים?

אשמח להסבר מפורט יותר...

תודה!

יש עדשות זום (אורך מוקד משתנה 16-35 , 24-70 , 120-300 ) ויש עדשות בלי זום - אורך מוקד יחיד ( 35 , 50, 150 ).

אין קשר למצלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1348321:
מה את ממליצה לקרופ?

האמת כשהייתה לי קרופ חרשתי על ה 50 מ"מ(צמצם 1.8)
אני אוהבת אותה מאוד

רחלי יש מקומות שאין לך לאן ללכת אחורה.
לקחתי אותה לגן היפני - מזל שהייתה לי גם את ה50 (אלא אם כן הייתי נכנסת לצלם מתוך האגם שם :rolleyes:)
אז להיות רק איתה בקרופ - זה ללכת רק למקומות עם מרחב
שזה גם אפשרי אבל מגביל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה