אני מרוצה מ'נתיב'!

• הוסף לסימניות
אפרתה היא לא שי, באחריות (:

אפרתה - אני חושבת שאת עושה פה דה-לגיטימציה לכל אותם אומללים שכלואים בשירות הגרוע של נתיב,
או - בחלק הזה של הלקוחות שמקבל שירות גרוע בנתיב.
אלא אם כן את מצהירה נחרצות שאת רואה את כל כולם כשקרנים,
ואז אבין את אלו שחושבים אותך לניק כפול. (:

כמו שכתבתי באשכול המקביל,
אני חושבת שצורת הסינון שלהם בעייתית במידה מפליאה,
אבל היו בין המתלוננים הרבה שרוצים את סוג הסינון הזה -
אבל מתוסכלים לנוכח השירות המזלזל.
לבוא ולהפגין נגדם בשלטים של רבנים ולשלול את הסיפורים שלהם, זה דה-לגיטימציה.

• הוסף לסימניות
כפי שציינתי כמה פעמים כאן בפורום, אמנם לא באשכול זה, אני בנתיב, ואני גם מרוצה.
אינני מרגישה כלואה, אינני מרגישה אומללה, ואפילו לא מתוסכלת.
אני מרגישה שאני יכולה לסמן V בכל הקשור ליר"ש שלי בנוגע לעבודה מול מחשב.
אינני אוחזת את עצמי למושלמת, אבל כמו שאין לי פקפוק בכל הנוגע לכשרות מאכלים, אין לי פקפוק בקשר לחסימה למחשב שלי.

שירות לקוי? כן, נתקלתי פעמים בודדות. דוקא יש חברות אחרות נותנות שירות, שהשירות שלהם לקוי פי כמה, ועדיין לא עזבתי אותם, מחוסר ברירה.
קושי בעבודה? ג"כ נתקלתי פעמים בודדות בדברים חסרים. ועדיין הסתדרתי, זה לא גרם לי באף אחת מהפעמים להפסד ממון.
על כל שאר הטענות שהיו כאן באשכול, אני אפילו לא מנסה לענות, כי אין בהן ממש.
לי רק נשמע שאלו שאינם בנתיב, ומודעים לכך שהחסימה שלהם לא מושלמת, רוצים להגן על עצמם מפני המצפון שמנגן (בכל אופן חודש אלול..) ולכן מתלהמים כאן ומחפשים עוד ועוד סיבות למה-לא-נתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;1062296:
מרוצה מאוד כבר הרבה שנים.
אחרי כמה תלונות שקראתי על נתיב,קחו בחשבון שיש כאלו שנמנים על חוגים מסויימים ומקבלים שירות מסוג אחר.
לא ברור לי למה, אבל זה נראה כמו הוראות מגבוה לא לאפשר פתיחת אתרים ולא לשרת כמו שצריך.
תבדקו את הענין.
אני נמנית על "חוג מסוים" שיש לו תבנית מסוימת וחזקה מאד של חסימה, אף אחד שם "למעלה" לא נתן הוראה לא לשרת כמו שצריך.
אני מקבלת , ותמיד, שירות נפלא מנתיב, כבר שש פלוס שנים, ומרוצה ביותר!!!
וכן, אם לא פותחים לך אתר מסוים, זה לא כי אין שרות, זה כי פשוט הוא לא מתאים לדרישה הרוחנית שנתיב פועלת על פיה-וכל חוג ע"פ הנחיותיו.
כמו שאת מבינה שלא תאכלי אוכל המיוצר ע"י עלית שאינו בכשרות מהודרת, כך את אמורה להבין שנתיב לא יפתחו לך אתר שאינו בכשרות שאת מקפידה עליה.
ולמי שטוענת שמרגישה "כלואה", אולי את גם כלואה כי את לא אוכלת מזון שאינו בכשרות מהודרת?
אני ב"ה לא כלואה, וגאה בכך שאני מחויבת לחסימה של נתיב ולא פחות מזה, כמו גם שאני גאה בכך שאני "מנועה" מלדרוך בגן חיות התנ"כי ועוד אתרים מחללי שבת וכד', וכמו שכתבה מיכל, זו לא מסכנות ולא אומללות ולא כליאה, זו דרך של "ובחרת בחיים".
אפרתה, אני מעריכה אותך מאד על האשכול שפתחת, כי לא יתכן שמי שבא לו יבוא וילכלך ויגדיל לעשות שלא ייתן להוציא לאור גם את הצד היפה והנקי.
שנה טובה ומבוררת לכולם.
פסי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;1062979:
אני נמנית על "חוג מסוים" שיש לו תבנית מסוימת וחזקה מאד של חסימה, אף אחד שם "למעלה" לא נתן הוראה לא לשרת כמו שצריך.
אני מקבלת , ותמיד, שירות נפלא מנתיב, כבר שש פלוס שנים, ומרוצה ביותר!!!
לא נראה לי שהבנת מה שכתבו, יש "חוג מסוים" שאכן מקבל שרות, כל השאר לא מקבלים את אותו שירות.

• הוסף לסימניות
שטויות.
אף אחד לא יודע לאיזה חוג אני משתייכת ובכ"ז אני מקבלת שרות מעולה!

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר נתיב. ולצערי, לא הייתי מרוצה
עברתי לאתרוג, ומבסוט עד הגג!

• הוסף לסימניות
כפי שכבר אמרתי מי שרגיל ללכת בקיץ בחולצה קצרה קשה לו להתרגל ללכת בחולצה עם שרוולים ארוכים ומכופתרים.
הכל ענין של הרגל! מי שעובד עם נתיב מתוך רצון לעשות את הדבר הכשר ביותר על אף הקושי (לדעתי אין כאן קושי כלל) יתרגל במהרה ובשמחה לעניין.
מאד בריא ללמוד לוותר על נוחות (כאן זה רק בהתחלה) אח"כ מתרגלים והכל זורם.

אני מאד מרוצה. המחשב לא איטי ולא חיכיתי שעות בטלפון...
הכל עובד מקסים! ב"ה שיש כזה דבר נתיב!

• הוסף לסימניות
מאז מרגיז אותי לראות הודעות שגורמות בנמשלן להבין שמשתמשי אתרוג הם בעלי החולצה הקצרה
האם השתמשתם פעם באתרוג שאתם כותבים כך.

לי יש נתיב בבית ואתרוג במשרד
ואני יכולה לאמר מהכרות אישית של שנים עם 2 החסימות
יש הכל בשתיהם!
ואני לא מדברת על השרות אלא על הרמה הרוחנית
יש אתרים שאתרוג חוסם הרבה יותר טוב מנתיב
ויש אתרים שנתיב חוסם יותר טוב מאתרוג
יש אתרים שנתיב מאשרים ואתרוג לא
ויש אתרים שאתרוג מאשרים ונתיב לא

מרוב אשכולות אני כבר לא מוצאת את היער
אבל צדק מי שכתב שחסימה נועדה למי שמעונין לחסום
ולא בשביל למצוא בה פרצות