אני משפצת וצריכה עזרה...

• הוסף לסימניות
אנחנו בשלב של בחירת אלומיניום:
בחדרים רצפת פרקט אפור בהיר.
ובשאר הבית מבריק עם טקסטורה בגווני אפור.
אני צריכה לבחור צבע... מה כדאי?
  • לבן? - קלאסי וחסר סיכונים.
  • אפור? איזה? יש כמה, למי שמכיר. האם אין לו נוכחות מדי גבוהה ומאד מקטין או שלהפך יוצר מראה עשיר ופחות משעמם... אולי זה מוסדי?
  • קפוצ'ינו? הטרנד החדש.. לא כ"כ מתאים בגוונים.
אשמח לעזרה ואפילו תמונות מבעלי ניסיון. י"ל שהבית קטן.
תודה!

• הוסף לסימניות
טוב לשמוע שאתם מתקדמים בשיפוץ :)
אתם צריכים לבחור ממניפת ראל?

אני כן הייתי הולכת על אפור, מוזמנת לקפוץ אלי אם את רוצה ואעזור לך לבחור

• הוסף לסימניות
בסוף זה עניין של טעם אישי, לטעמי, תבדקו אפור אבן של קליל
נראה לי שזה דגם 109 לא מגורען. בכל מקרה לא הייתי הולך על לבן, זה משדר זול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;n5079467:
טוב לשמוע שאתם מתקדמים בשיפוץ :)
אתם צריכים לבחור ממניפת ראל?

אני כן הייתי הולכת על אפור, מוזמנת לקפוץ אלי אם את רוצה ואעזור לך לבחור

תודה על כל העזרה וההכוונה!
תשלחי אלינו....
אנחחנו "לקוח ממליץ"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה