אני מתבייש לשאול כזה שאלה פושטה. פשוט לא הולך לי..

• פותח הנושא shiye
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
JavaScript:
let p=document.createElement('p');
   p.innerHTML='I am a paragraph';
   document.body.appendChild(p);
אשמח אם מישהו יכול להעתיק את הקוד הנ"ל ולבדוק למה זה לא עובד לי
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
זה דווקא עובד

• הוסף לסימניות
כנראה שאין לך דף HTML.
זה ירוץ לך תקין בכל סביבה.

<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<script>
let p=document.createElement('p');
p.innerHTML='I am a paragraph';
document.body.appendChild(p);
</script>

</body>
</html>
אפשר להדביק כאן:

• הוסף לסימניות
אתמול היה לי מקרה מביך שבמשך קרוב ל-6 שעות ניסיתי לפתור בעיית דפנדנסיס עם איזו ספריה שהייתי צריך.
היה לה תלות בJson.net==10.0 והיה לי סרביס שהיה לו תלות ב-Json.net=6.0.0
אמרתי לweb.config איפה נמצאים הDLLים של כל גירסא של הספריה, והשרת המשיך לחפש אותם במיקום הדיפולטי, ובמשך קרוב ל-6 שעות שיחקתי עם ההגדרות.
כבר חשבתי לשאול בStackOverflow, אבל ראיתי שם שאלות זהות לחלוטין, והפיתרון שלהם לא עבד לי.
אחרי הקרוב ל-6 שעות האלה, החלטתי שאני מקמפל בעצמי את הספריה (שהיא open source) ביחד עם הדפנדנסיס שלה, וככה פתרתי את הבעיה (וזה הוסיף רק עוד 1KB למשקל שלה... לא נורא)

אם כבר בשאלות מביכות עסקינן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה