כללי אני מתחתנת.... ומחפשת מזכרת לחתונה שלי (:

• הוסף לסימניות
אז בשעה טובה ומוצלחת סוף סוףף מגיע לי מזל טוב...
והרבה זמן שלא ביקרתי בפורום..

כעת-
מחכה לעזרתכם.

מחפשת רעיון למזכרת - מתנה מהחתונה שלי....
משהו זול ומיוחד מאוד!!!!!

אשמח לשמוע כמה שיותר רעיונות..

תודה!!
ושיהיה רק בשמחות...

• הוסף לסימניות
כבר עברת על המזכרות המוכרות, כמו סידורונים, ברכונים וכו'?

• הוסף לסימניות
אם זה מספיק קרוב לט"ו בשבט תוכלי לחפש משהו בסגנון הפירות כמו תפילה למציאת אתרוג, אילן אילן וכו', ראיתי פעם משהו כזה שהיה משולב במנת פתיחה שהיתה עשויה מפירות (לא כ"כ זול..) זכורתני שמאד התרשמנו אבל זה היה קצת מזמן

• הוסף לסימניות
קיבלנו פעם מחתונה כזה מפית להבדלה לנר עם התפילות של מוצ"ש
ופעם אחרת תהילים מחולק קטן לכל אחד

• הוסף לסימניות
השאלה מה התקציב??? אם התקציב נמוך כדאי ללכת על משהו שימושי כמו ברכת המזון מעוצב ואם התקציב לא בעיתי אפשר ללכת על סט להבדלה שזה גם שימושי וגם נזכרים בך בכל שבוע שזה בעצם עונה ל"מזכרת".
אפשר לראות דוגמאות במלא אתרים או אפילו על עיצוב אישי
על כל פנים שיהיה במזל טוב ובית נאמן בישראל שזה בעצם העיקר

• הוסף לסימניות
טוב,
אז קודם כל תודה רבה לכל המברכים!!

ודבר שני:
החתן שלי רוצה משהו ממש מקורי...
שלא רואים כל יום..

מה שהצעתם יפה.
יש אולי עוד רעיון למישהו?

• הוסף לסימניות
בקבוק יין קטן ועליו מדבקה מענינת עם פרטי ההזמנה שלכם?

• הוסף לסימניות
מראה קטנה ועליה כת' "תחייכו לחיים, הם יחייכו אליך בחזרה!"

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!
מחזיק מפתחות עם תפילת הדרך
מגנט למקרר עם ברכת הבית (בעיצוב מיוחד)

• הוסף לסימניות
קופסאות גפרורים שמודבקת עליהם תמונה של הזוג עם הכיתוב: הזוג המדליק ;)

• הוסף לסימניות
ברוח המודעה לקורס פרסום של פרוג:
זוג יונים
ולכתוב מה קשור יונים?:)

• הוסף לסימניות
א. חפיסת שוקולד יוקרתי בעיצוב אישי,
ב. מה השמות? אפשר למצא איזה ר"ת שיתקשר עם המזכרת ואז זה יהיה המקוריות בעניין....
לדוג' לא מזמן עיצבתי כריכה מהודרת לספר תהילים (שהודבקה על הכריכה המקורית של תהילים פשוט) לזוג שר"ת של שמם היו אי"ש, ועל הספר כמובן נכתב בגדול "אשרי האיש"....
או בשבוע שעבר (לשבת חנוכה) .עיצבתי סדר הדלקת נרות לזוג שר"ת שלהם היו שי"ר וה"לוגו" של כל השבת היה "מזמור שי"ר חנוכת הבית"....
וכדו' אם תאמרי מהם ראשי התבות יהיה אפשר לנסות למצא מזכרת קשורה ומקורית אולי בדרך זו....
(אני פשוט עוסקת ב"עיצוב אירועים". בכל מה שקשור לגרפיקה ומזכרות מעוצבות אישית ומכאן הדוגמאות :) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה