התייעצות אני מתלבטת איזה שיר כדאי להקליט לאמא ליומולדת 50? אשמח לרעיונות!!

• הוסף לסימניות
גם אבי המשפחה משנס מותניים ומצטרף להקלטת השיר:)
איזה שיר יכול להתאים?
אשמח לשמוע ממכם רעיונות
ורק בשמחות בלב שמח!!
אנחנו הקלטנו, עם מילים שכתבנו- וניגון.. לא זוכרת כרגע את השם שלו. אברר.

• הוסף לסימניות
גם אבי המשפחה משנס מותניים ומצטרף להקלטת השיר:)
איזה שיר יכול להתאים?
אשמח לשמוע ממכם רעיונות
ורק בשמחות בלב שמח!!
אולי לברר שיר שהיה בילדותה שיר יום הולדת בגן, להלביש עלזה מילים חדשות.
נוסטלגיה היא דבר שמרגש ופותח את הלב.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לאמא שלי את השיר 'שרק תחייך' עם מילים אחרות כמובן.. אפשר לעשות חיפוש בגוגל יש פלייבק של השיר
עולה איזה עשרים שקל - השיר מדהים ומרגש, רק צריך קצת לשבת ולעבוד לכתוב מילים.
קופצת על האשכול..
יש לך לשלוח לי?

• הוסף לסימניות
אנחנו חיברנו מילים לשיר ”אש תמיד ”של שמילי אונגר, שרו כל הנכדים..
יצא מתוק ממש!

• הוסף לסימניות
אני עישיתי שיר לאמא שלי בבינה מלאכותית את יכולה לשנות את הגיל:

קבצים מצורפים

• שיר יום הולדת.mp3
    3.2 MB
  • הוסף לסימניות
מישהי רוצה שיר לאמא או לאבא או לכול אדם אחר מוזמנת להתקשר לשירה עקיבא:0556711029
המחיר נע בין 20 - ל35
אז מי שרוצה מוזמנת !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה