כללי אני מתלמד עיצוב גרפי, ואשמח לקבל חו"ד על מודעה שעשיתי

• הוסף לסימניות
43172222.jpg

קבצים מצורפים

• תניא ישראלוף2 (Custom).jpg
    KB 796.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה

• הוסף לסימניות
כיוון יפה, רק להוריד את ההשתקפות של האותיות.
ודבר נוסף: אין מלך מוחלט במודעה.
תחליט את מי להגדיל- ואותו תגדיל מאד ביחס לאחרים.

• הוסף לסימניות
רק לי מזכיר "יש"?
נראה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד
ההשתקפות לגמרי מיותרת
והצבעים - אם אתה רוצה למשוך נשים לשיעור תשנה אותם למשהו יותר נשי... כרגע זה צבעי אזהרה...
ולגבי המלך - בהחלט יש פה - הריבוע המרכזי עם הספר שעליו ישר תופס את העין
לגבי הכותרת - אולי תוסיף עוד קרני אור עדינות שיוצאות מהספר

• הוסף לסימניות
קודם כל להוריד את אפקט ההבלטה מהכותרת
ולהבהיר ולעדן את הרקע
אני הייתי מחליפה פונט הוא קצת מידי מקושקש ומסוגנן

• הוסף לסימניות
זה עם התיקונים

61947596.jpg

• הוסף לסימניות
אמרת לו שאתה מעלה לפה?

הוא בטח ישאל את נחמה והיא כבר תגיד שצריך לשנות את הצבעים.
וההבלטה של שיעור לנשים-לא אהבתי

• הוסף לסימניות
אמרת לו שאתה מעלה לפה?

מעיינות21
לא הבנתי מה כתבת

• הוסף לסימניות
אמרת לו שאתה מעלה לפה?

מעיינות21
לא הבנתי מה כתבת

• הוסף לסימניות
תודה

תודה על העזרה המהירה:)

• הוסף לסימניות
אחלה עיצוב.
הייתי משנה את הצבעים למשהו נשי יותר. אולי במקום צהוב-אדום הופכת את זה לשמנת-חום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה